Kapttığım zaman açılış parolasını, hesap bilgilerimi değiştirmemi istemişti. Onun haricinde normal çalışmaya devam etti.Windows 11 kurduktan sonra Secure Boot kapatsam sorun olur mu?
Kapttığım zaman açılış parolasını, hesap bilgilerimi değiştirmemi istemişti. Onun haricinde normal çalışmaya devam etti.Windows 11 kurduktan sonra Secure Boot kapatsam sorun olur mu?
Kapttığım zaman açılış parolasını, hesap bilgilerimi değiştirmemi istemişti. Onun haricinde normal çalışmaya devam etti.
Secure Boot ne oluyor acaba ne artısı var.
Ben direk kurulum esnasında çevrim dışı hesap ile açmıştım.
GNU/ Linux kurmayı aşırı zorlaştırıyor.Secure Boot ne oluyor acaba ne artısı var.
Ben direk kurulum esnasında çevrim dışı hesap ile açmıştım.
Gnu/ Linux kurmayı aşırı zorlaştırıyor.
Komik olanın ne olduğunu söylerseniz söylerim.Anladım Secure Boot açık veya kapalı bir performans farkı oluyor mu peki?
Komik olanın ne olduğunu söylerseniz söylerim.
Bana gerçekçi geldi."Microsoft'un şeytani Secure Boot kelepçesinin tezahürü" yazısı komik geldi.
Olmuyor diye biliyorum.Anladım Secure Boot açık veya kapalı bir performans farkı oluyor mu peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.