UEFI olarak USB hazırladım. BIOS'tan Security boot açtım. Fakat şöyle bir hata aldım.
Neden olabilir?
Eki Görüntüle 1223386
Rufus ile tmp atlama ayarı ile yapıyorum.
Sistem eski. i5-5200u.
Hocam çok diyoruz. TPM bypass etmeyin diye.
Olabilir.Format ekranı gelmedi. Şuan SSD'den booth edince mevcut Windows 10 açılıyor normal.
Format USB bozuk olabilir mi?
Hocam galiba sistem yükleme dosyalarının eksik olduğunu söylüyor ISO'yu nereden indirdiniz?
Not: Hocam Windows 11 kullanıyorum geçmeyin aman çok kötü geride dönemiyorum.
Benim Monster laptopta Windows 11 çok memnunum.
Ve niye Windows 10'a donemiyorsunuz?
Format USB Windows 10 yapsam, dönmez mi?
Hocam siz TPM Pass ayarını seçerek tekrardan Windows 11 kurmayı deneyin iso'sunu tekrar indirip yazdırarak. Yine olmazsa, bu sefer iso'sunu tekrar indirmeden, Flash belleğe TPM Pass yapmadan yazdırıp kendiniz manuel olarak TPM kontrolünü devre dışı bırakmayı deneyin. Yüksek ihtimal çalışacaktır.Format ekranı gelmedi. Şuan SSD'den booth edince mevcut Windows 10 açılıyor normal.
Format USB bozuk olabilir mi?
Hocam siz TPM Pass ayarını seçerek tekrardan Windows 11 kurmayı deneyin ISO'sunu tekrar indirip yazdırarak. Yine olmazsa, bu sefer ISO'sunu tekrar indirmeden, flash belleğe TPM Pass yapmadan yazdırıp kendiniz manuel olarak TPM kontrolünü devre dışı bırakmayı deneyin. Yüksek ihtimal çalışacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.