Windows 11 kurulmalı mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, benim Dell Latitude 3400 i3 8145U 2x4GB yani 8 GB RAM 128 GB SSD var laptop da sizce geçmeli miyim? Yaptıklarım YouTube video vs müzik vs belki hafıf pomodoro yayını açarım. Teşekkürler <3

Şu anki kullandığın sistem özellikleriyle bence Windows 11'e geçmemelisin. Windows 10'un desteğinin kesilmesine zaten daha var, o zamana kadar yeni bir sistem sahibi olup geçmen daha iyi olur.

Merhaba arkadaşlar, benim Dell Latitude 3400 i3 8145U 2x4GB yani 8 GB RAM 128 GB SSD var laptop da sizce geçmeli miyim? Yaptıklarım YouTube video vs müzik vs belki hafıf pomodoro yayını açarım. Teşekkürler <3
Kuracaksanız Windows 11 LTSC sürümünü kurmanızı tavsiye ederim.

Şu anki kullandığın sistem özellikleri ile bence Windows 11'e geçmemelisin, Windows 10'un desteği kesilmesine zaten daha var o zamana kadar yeni bir sistem sahibi olup geçmen daha iyi olur.
bu laptop da şuan 10 pro var laptop olarak bu yıl sonu üni kazandığımda alıcam mackbook zaten

Öncelikle selamünaleyküm kardeşim nasılsın umarım iyisindir iyi sosyaller diliyorum Windows 11 ay kesinlikle geçmedi önermiyorum sevgili kardeşim optimizasyon soruları var Windows onda kal zaten sisteminde Windows ona uygun kusura bakmayacaksın Windows 11'e uygun bir sisteme sahibi değilsin maalesef umarım en iyi sistemler senin olur.

Öncelikle selamünaleyküm kardeşim nasılsın umarım iyisindir iyi Sosyaller diliyorum Windows 11 ay kesinlikle geçmedi önermiyorum sevgili kardeşim optimizasyon soruları var Windows onda kal zaten sisteminde Windows ona uygun kusura bakmayacaksın Windows 11'e uygun bir sisteme sahibi değilsin maalesef umarım en iyi sistemler senin olur.

Teşekkürler peki hızlandırma vs yapabılır mıyım ekran duvar kâğıdı sıyah yaptım da coktandır sıyah ve sıkıldım.

Teşekkürler peki hızlandırma vs yapabılır mıyım ekran duvar kâğıdı sıyah yaptım da coktandır sıyah ve sıkıldım.
Tabii ki de yapabilirsin Wallpaper Engin’e kullandın mı daha önce

Hızlandırma için sana bir link göndereceğim değerli kardeşim

Merak ediyordum aslında 11'i ondan konuyu açtım. Optimizasyon sıkıntıları varsa kalsın hiç uğraşamam.

Tabii ki de yapabilirsin Wallpaper Engin'e kullandın mı daha önce

Hızlandırma için sana bir link göndereceğim değerli kardeşim

Kullanmadım güzel bir şeyler yapmak istiyorum. Yks içerikleri vs de ürettiğim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı