Eskidostum446
Hectopat
Recep hocam videosunda Disk 0'ların hepsini siliyor ama onda hp tools falan yok. Ben onları da silmeli miyim?Disk0 Bölüm 2 ana diskiniz gibi görünüyor.
Hocam HP tools nedir inanın bilmiyorum, Disk1 USB'niz, Disk0 Bölüm3 neden 30GB ayrılmış onu anlayamadım, onu ve ayrılmamış alanları silip ana diskinize eklemenizde sanırım bir sakınca yok. Benim kendi disk yöneticimde bu kadar kalabalık gözükmüyor.Recep hocam videosunda Disk 0'ların hepsini siliyor ama onda hp tools falan yok. Ben onları da silmeli miyim?
Anladım hocam, hepsini silip öyle devam edeyim ilk defa kurulum yaptığımdan bir sorun olur mu bilmiyorum ama deneyip görmek lazım. Teşekkürler.Hocam HP tools nedir inanın bilmiyorum, Disk1 USB'niz, Disk0 Bölüm3 neden 30GB ayrılmış onu anlayamadım, onu ve ayrılmamış alanları silip ana diskinize eklemenizde sanırım bir sakınca yok. Benim kendi disk yöneticimde bu kadar kalabalık gözükmüyor.
Anladım hocam, hepsini silip öyle devam edeyim ilk defa kurulum yaptığımdan bir sorun olur mu bilmiyorum ama deneyip görmek lazım. Teşekkürler.
Olabilir hocam, ilk defa kurduğum için öncekilerden haberim yoktu. Kurmuşken güncel olanı kurayım demiştim neyse ki sorunsuz hallettim.Eski tarz kurulum yapsaydınız keşke 24H2 kurulum ekranı çöp olmuştur flash bellek bile gözüküyor disk alanında eski tarz kurulum ekranı daha sorunsuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.