Windows 11 kurulum konumu ne seçilmeli?

Eskidostum446

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım HP Victus'a Windows 11 kurmaya çalışırken şöyle bir ekranla karşılaştım, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20240610_142717.jpg
    20240610_142717.jpg
    342,5 KB · Görüntüleme: 918
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep hocam videosunda Disk 0'ların hepsini siliyor ama onda hp tools falan yok. Ben onları da silmeli miyim?
Hocam HP tools nedir inanın bilmiyorum, Disk1 USB'niz, Disk0 Bölüm3 neden 30GB ayrılmış onu anlayamadım, onu ve ayrılmamış alanları silip ana diskinize eklemenizde sanırım bir sakınca yok. Benim kendi disk yöneticimde bu kadar kalabalık gözükmüyor.

Hocam HP tools nedir inanın bilmiyorum, Disk1 USB'niz, Disk0 Bölüm3 neden 30GB ayrılmış onu anlayamadım, onu ve ayrılmamış alanları silip ana diskinize eklemenizde sanırım bir sakınca yok. Benim kendi disk yöneticimde bu kadar kalabalık gözükmüyor.
Anladım hocam, hepsini silip öyle devam edeyim ilk defa kurulum yaptığımdan bir sorun olur mu bilmiyorum ama deneyip görmek lazım. Teşekkürler.

Anladım hocam, hepsini silip öyle devam edeyim ilk defa kurulum yaptığımdan bir sorun olur mu bilmiyorum ama deneyip görmek lazım. Teşekkürler.

Eski tarz kurulum yapsaydınız keşke 24H2 kurulum ekranı çöp olmuştur flash bellek bile gözüküyor disk alanında eski tarz kurulum ekranı daha sorunsuz.

Disk 1'e dokunma dostum. disk 0 olanların hepsini sil tek bir parça yaklaşık 930GB yer oluşacak. O kısma kurulumunu yaparsan herhangi bir sorun yaşamazsın. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı