Windows 11 masaüstü anlık 1-2 saniye donuyor

buraklkan

Kilopat
RAM
3600 MHz 2x16 GB
SSD veya HDD modeli
Crucial 500GB P3
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
B550 Gaming Plus
İşlemci
R5 5600X
Merhaba. Benim sorunum sistemi 5-10 dk boşta bıraktığımda masaüstümün saniyelik donması söz konusu. Ardından düzeliyor. Donma esnasında başlat çubuğunu falan kullanbiliyorum ama masaüstündeki simgeler ve sağ tık çalışmıyor 1-2 saniye.

Merhaba. Benim sorunum sistemi 5-10 dk boşta bıraktığımda masaüstümün saniyelik donması söz konusu. Ardından düzeliyor. Donma esnasında başlat çubuğunu falan kullanbiliyorum ama masaüstündeki simgeler ve sağ tık çalışmıyor 1-2 saniye.
Masaüstünde bir şey yüklüyor veya bir işlem yapılıyor bu yüzden donuyor olabilir mi? Kaspersky’dan falan sisteminizi bir taratın bence.

Yüklediğiniz uygulamalar bilgisayarınızı donduruyor olabilir.

Kaspersky ücretli olarak kullanıyorum tam tarama dahil herşeyi yaptım. Sürücülerimin hepsi güncel. Bir de sadece soruna ek olarak Battlefield 1 oyununda ilk açılışta ana menüde donuyor ardından çık gir yapinca oyuna düzeliyor.

Kişisel sorun değil yani genel bir sorun birçok kişide oluyor bende de oluyordu.

Bir de Windows 11 de 2.5 GB Ethernet bağlantısı Wi-Fi bağlantısından kötü performans alınca Windows 10'a geçtim daha iyi stabil oldu.

Win11'in sıkıntısı, zaten bu Microsoft bir şeyi düzenli olarak bir iyi bir kötü yapıyor.

Ssd veya hddne sağlık testi at veya sfc scannowla bozuk dosya varsa tamir ettir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı