Çözüldü Windows 11 Masaüstünü Göster Butonu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Windows 10'da fareyi ekranın en sağ altına sürükleyip sol tık yapar yapmaz masaüstü geliyor ama 11'de bu işlev çalışmadı. Sizde durum nedir? Eğer bu özelliği değiştirdilerse Feedback'te çok kötü konuşacağım, böyle bir aptallık olamaz!

Not: İşaretçiyi elle butonun üstüne getirip bende çalışıyor demeyin. Bundan bashetmiyorum! İşaretçiyi görmeden bile ekranın en sağ altına getirip tıklayınca çalışması lazım!

1624953347973.png

Son düzenleme:
Artık bir hata mı, bilmiyorum. Ancak Windows bunu eski haline dönüştüreceğini düşünüyorum. Windows 10'da sağ alta bakmadan direkt sürüklüyorduk. Şimdi butonu tutturabilmek lazım. Hiç de pratik değil.
Kesinlikle ciddi sıkıntı. Ben geri bildirim yapacağım.

Kesinlikle ciddi sıkıntı. Ben geri bildirim yapacağım.
Abi sen tıklayınca diyorsun keşke sürükleyince pencereler saydamlaşıyor masaüstü görünüyor deseydin başta. Direkt Aero Peek derdim. Aero Peek'te sorun var çalışmıyor evet.

Aero Peek'ten bahsediyorsun abi sen sanırım. Evet o yok. İşin garip yanı seçeneklerde görünüyor bu özellik ama çalışmıyor.
Eki Görüntüle 1088587

Aero peek butonun üstüne getirince çalışmıyor fakat kısayol tuşu ile çalışmakta (Win + virgül). Yani özellik var hala. Bir bug olmalı.

Windows 10'da fareyi ekranın en sağ altına sürükleyip sol tık yapar yapmaz masaüstü geliyor ama 11'de bu işlev çalışmadı. Sizde durum nedir? Eğer bu özelliği değiştirdilerse Feedback'te çok kötü konuşacağım, böyle bir aptallık olamaz!

Not: İşaretçiyi elle butonun üstüne getirip bende çalışıyor demeyin. Bundan bashetmiyorum! İşaretçiyi görmeden bile ekranın en sağ altına getirip tıklayınca çalışması lazım!

Eki Görüntüle 1088534

Abicim tam sağ köşede bulunuyor hatta geldiğinizde ufak bir çizgide çıkıyor.

Eki Görüntüle 1088534

Aynı durum bende de var artık refleks olmuş en sağ alta kaydırıp basmak çalışmayınca elim ayağım titriyor PC'yi kullanamaz hale geldim resmen. Aynı zamanda bunu yazarken şunu fark ettim doğru yazılan Türkçe kelimeler hatalı yazılmış olarak gözüküyor ama halledilir muhtemelen.

Ben de bildirimlerin altındaki bölümde bulunan ekran görüntüsü kısayolunu kullanıyordum şimdi onu bulamadım bulan var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı