Windows 11 mi 10 mu?

Her zaman yenilik iyidir, şimdi geçmezsen ileride geçeceksin zaten. Şu an yıllarca geliştirilen win10'a göre tabii ki performans kaybı olacak ama o fark gerçekten o kadar önemli değil. Microsoft zaten sık güncelleme yaparak bu kaybı kapatmaya da çalışıyor.

İşlemciniz 12.nesil olduğundan bende Windows 11 tercih ederdim. Şu an Ryzen 5800H kullandığım için Windows 10'da kaldım. Windows 11 güncellemesinden kaynaklı hata yüzünden boşta CPU 100 derecede çalışmıştı.

Bende Samsung 860 EVO SSD var. Windows 10 çok daha hızlı bu arada net. Pro sürümünü denedim ikisinin de. İleride Samsung 980 Pro NVMe PCI-e 4.0 SSD geçince belki Windows 11 kurarım. Ama çok net Windows 10 çok daha hızlı stabil. Bu arada Home ve Pro olayını araştırdım. Şu an bende Pro kullanıyorum ama sistemi düşük olanlar kesinlikle Home kursun.

Windows 11'den devam ediyorum fakat 10'a gececeğim bende. İleride 1 tane daha 500GB SSD takacağım. Toplam hafıza 1T olunca Windows 11'e dönerim. Bir arkadaşımda 1 telebaytlık oyuncu laptop var, Windows 11 güzel çalışıyor. Ama dediğim gibi 500GB yetmez Windows 11'e

Yorum yazıp Windows 11 kullanan arkadaşlar SSD kapasitenizi belirtebilir misiniz? Bence SSD ile ilgili bu sorun.

Son düzenleme:
Windows 11'den devam ediyorum fakat 10'a gececeğim bende. İleride 1 tane daha 500GB SSD takacağım. Toplam hafıza 1T olunca Windows 11'e dönerim. Bir arkadaşımda 1 telebaytlık oyuncu laptop var, Windows 11 güzel çalışıyor. Ama dediğim gibi 500GB yetmez Windows 11'e

Yorum yazıp Windows 11 kullanan arkadaşlar SSD kapasitenizi belirtebilir misiniz? Bence SSD ile ilgili bu sorun.
240 gb sorunlu bi ssd kullanıyorum güzel çalışıyor. Ama oyunları ayrı bi hdd içerisine kurduğumdan belki yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı