Windows 11 mi 10 mu?

Bende Windows 10'da Xbox oyunlari sorun veriyor diye Windows 11 kullanıyorum ama bana sorarsanız Windows 10 daha rahat keşke Xbox oyunlarım çalışsada 10a geri dönsem.

Ready or Not oyununda bayağı droplar yedim şimdi tekrardan driver kontrolu yapacağım. Ama bariz şekilde 11 arayüzü daha kullanışlı ama keşke performansı da iyi olsa biraz daha.

Hocam arkadaşımın driverları yüklü gelmiş sanırsam aldığımda Windows 11 geldi dedi. Sanırsam bayi yollamadan önce yapmış olmalı her neyse şimdi sordum kendisine cidden bilgisayarda rahatlama olduğunu söyledi. 3050 Ti bir bilgisayar ister laptop olsun ister masaüstü Discord'da 720p yayında kasmaz. Arkadaşım Windows 11 iken droplar yaşadığını söyledi. Windows 10 geçmesi gerektiğini ben söylemiştim çok laf etmişti ama mutlu şu an. Önerim temiz kurulum olacaktır.

Windows 10 Home der susarım.

Hocamın dediği gibi en stabil Windows 10 sürümüdür. (düzelt sürü müdür? Olarak düzeltiyor.)

Hocam arkadaşımın driverları yüklü gelmiş sanırsam aldığımda Windows 11 geldi dedi. Sanırsam bayi yollamadan önce yapmış olmalı her neyse şimdi sordum kendisine cidden bilgisayarda rahatlama olduğunu söyledi. 3050 Ti bir bilgisayar ister laptop olsun ister masaüstü Discord'da 720p yayında kasmaz. Arkadaşım Windows 11 iken droplar yaşadığını söyledi. Windows 10 geçmesi gerektiğini ben söylemiştim çok laf etmişti ama mutlu şu an. Önerim temiz kurulum olacaktır.

Hocamın dediği gibi en stabil Windows 10 sürü müdür? (düzelt sürü müdür? Olarak düzeltiyor.)

Biraz deneyeceğim ama gün sonunda Windows 10 Pro sürümüne döneceğim gibi duruyor. Şu an arayüzü aşırı hoşuma gitmeye başladı

Dün güncelledim W11'e ve Windows 10'da 70FPS+ alırken Ultra ayarlarda W11'de 30'lara kadar düştü. Çok saçma. Geri döndüm ve Windows 10 Pro kullanıyorum.
(Sadece arayüz çok şık ve stabil)

Sizce oyun performansında aşırı bir fark oluyor mu?
oluyor

Dün güncelledim W11'e ve Windows 10'da 70FPS+ alırken Ultra ayarlarda W11'de 30'lara kadar düştü. Çok saçma. Geri döndüm ve Windows 10 Pro kullanıyorum.
(Sadece arayüz çok şık ve stabil)

Aynen Battlefield Online girdim kafayı yedi resmen. Arayüz harika cidden.

Arkadaşlar Windows 11 Pro sürümüne geçtim. Daha önce Windows 10 Pro kullanıyordum. Arayüze alışacak gibiyim fakat nedense oyunlarda performanslı değil gibime geliyor. Sizlerde de bu durum böyle mi arkadaşlar? Siz Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? 11 kullanan arkadaşların ayar önerisi var mı acaba?
Hocam bende HDD olmasına rağmen W11 Pro kullanıyorum en başından beridir. Tek sıkıntısı PC'nin kendine gelmesi için 30 40 saniye bekliyorum o da zaten bütün HDD'lerin sorunu. (Hiç W10 denemedim bu sistemde arkadaşların yorumlarını görünce içime bir kurt düştü acaba denesem mi diye :D)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı