Geçen sene açılmış olan eski konuyu neden tekrar canlandırıyorsunuz ki cevap yazmadan önce konunun tarihine bakın 6 Haziran 2023 de aradan kaç ay geçmiş bunun yerine kendi konunuzu açın.
Windows 11 denedim genel oyunları düşük fps veriyor. Çünkü Windows 11 işlemci ve ram çok harcıyor. Gereksiz uygulamaları çalışıyor. En iyisi Windows 10 tercihim. Şuan Windows 10 kullanıyorum baya yüksek fps alıyorum.w11 oyunlarda 5-6 fps fark sunmaktadır w11 seçebilirsiniz
Aklın yolu bir Windows 11 sistem kaynaklarını hunharca harcıyor ve islemcimde sanki gereksiz bir yük var gibi hissediyordum kullanırken İşlemci R5 5500 bu arada.Sonra Windows 10 a döndüm ve şu anlık sorun yok gibi duruyor.Windows 11 denedim genel oyunları düşük fps veriyor. Çünkü Windows 11 işlemci ve ram çok harcıyor. Gereksiz uygulamaları çalışıyor. En iyisi Windows 10 tercihim. Şuan Windows 10 kullanıyorum baya yüksek fps alıyorum.
Windows 10 daha stabil çok haklısınız.Windows 11'den Windows 10'a döndüm. Windows 11'in arayüzünü çok sevdiğimden defalarca şans verdim fakat Windows 10 daha stabil çalışıyor. (Ryzen 9 8. nesil işlemci, 64 GB 5600MHz RAM, RTX 4080 ekran kartı donanım özelliklerim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.