Windows 11 oturmamış bir işletim sistemidir

Fakat performans anlamında hala Windows 10'un çok gerisinde. 7 ile kıyaslamıyorum bile. Görev yöneticileri farklı olsa da açılış süresi Windows 7'yi ikiye katlıyor.
Hem win 7 hem 10 kullandım bu bilgisayarda. Win 11 daha sağlıklı oldu.
Yok ben GNU/Linux kullanırım. Windows 11 kullanmaktan hayırlıdır.
Sizin tercihiniz . Win kullananlar için bu durum böyle.

Onlar da geçer. Windows 11 çok ne olduğu belirsiz bir OS olmuş. Modifiyeye Win 10 kadar izin vermiyor. UI'si ve bende bıraktığı UX'i çok kötü.

Güncel donanımlar 7'yi tam performansta kullanamıyor. Güncel çipsetler ve CPU sürücüleri Windows 7'yi desteklemiyor bu sebeple performans testlerinde 10'un ve 11'in gerisinde kaldığı oluyor. Özellikle SSD kapasitesinde. Fakat günlük kullanımda güvenliği bir kenara bırakırsak ve sistem ayırt etmeksizin bakarsak 7'nin daha stabil olduğunu düşünüyorum.

Güncel donanımlar 7'yi tam performansta kullanamıyor. Güncel çipsetler ve CPU sürücüleri Windows 7'yi desteklemiyor bu sebeple performans testlerinde 10'un ve 11'in gerisinde kaldığı oluyor. Özellikle SSD kapasitesinde. Fakat günlük kullanımda güvenliği bir kenara bırakırsak ve sistem ayırt etmeksizin bakarsak 7'nin daha stabil olduğunu düşünüyorum.
Aynen. Güncel sürümler daha iyi performans verir. Şimdilik aman aman bir performans farkı yok AMD tarafında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı