- Makaleler
- 4
Yok ben GNU/Linux kullanırım. Windows 11 kullanmaktan hayırlıdır.Mecburen win 11 dönecekler ha 2 ha 3 yıl.
Yok ben GNU/Linux kullanırım. Windows 11 kullanmaktan hayırlıdır.Mecburen win 11 dönecekler ha 2 ha 3 yıl.
Hem win 7 hem 10 kullandım bu bilgisayarda. Win 11 daha sağlıklı oldu.Fakat performans anlamında hala Windows 10'un çok gerisinde. 7 ile kıyaslamıyorum bile. Görev yöneticileri farklı olsa da açılış süresi Windows 7'yi ikiye katlıyor.
Sizin tercihiniz . Win kullananlar için bu durum böyle.Yok ben GNU/Linux kullanırım. Windows 11 kullanmaktan hayırlıdır.
Onlar da geçer. Windows 11 çok ne olduğu belirsiz bir OS olmuş. Modifiyeye Win 10 kadar izin vermiyor. UI'si ve bende bıraktığı UX'i çok kötü.Hem win 7 hem 10 kullandım bu bilgisayarda. Win 11 daha sağlıklı oldu.
Sizin tercihiniz . Win kullananlar için bu durum böyle.
Güncel donanımlar 7'yi tam performansta kullanamıyor. Güncel çipsetler ve CPU sürücüleri Windows 7'yi desteklemiyor bu sebeple performans testlerinde 10'un ve 11'in gerisinde kaldığı oluyor. Özellikle SSD kapasitesinde. Fakat günlük kullanımda güvenliği bir kenara bırakırsak ve sistem ayırt etmeksizin bakarsak 7'nin daha stabil olduğunu düşünüyorum.Hem win 7 hem 10 kullandım bu bilgisayarda. Win 11 daha sağlıklı oldu.
Sizin tercihiniz . Win kullananlar için bu durum böyle.
O kadar çok "fan boy" var ki ...Onlar da geçer. Windows 11 çok ne olduğu belirsiz bir OS olmuş. Modifiyeye Win 10 kadar izin vermiyor. UI'si ve bende bıraktığı UX'i çok kötü.
Aynen. Güncel sürümler daha iyi performans verir. Şimdilik aman aman bir performans farkı yok AMD tarafında.Güncel donanımlar 7'yi tam performansta kullanamıyor. Güncel çipsetler ve CPU sürücüleri Windows 7'yi desteklemiyor bu sebeple performans testlerinde 10'un ve 11'in gerisinde kaldığı oluyor. Özellikle SSD kapasitesinde. Fakat günlük kullanımda güvenliği bir kenara bırakırsak ve sistem ayırt etmeksizin bakarsak 7'nin daha stabil olduğunu düşünüyorum.
Windows 10'un mu? Windows 10 güzel.O kadar çok "fan boy" var ki ...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.