Windows 11 nasıl?

Kintana

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2019
Mesajlar
337
Çözümler
3
Merhaba, şu an Insider üzerinden kurmuş olduğum Windows 11 üzerinden sizlere yazıyorum. Insider olmasına rağmen iyi. Sizlerde durum nasıl kullanıyor musunuz Windows 11'i, sorunlarınız var mı? Varsa konuşup çözelim aynı zamanda Windows 10 da olmayan bir özellik falan fark ettiniz mi?
 
Tamamen çıktığında indirip kurmayı düşünüyordum. Birkaç kişi bahsettiğiniz yöntem ile kurduğunda tam verim alamadığını söylüyor.
 
Insider'a ilk geldiği günden beri kullanıyorum. Sadece ilk gün görev çubuğunda herhangi bir şeye tıkladığımda tepki vermedi bilgisayarı yeniden başlatınca düzelmişti. Onun dışında hiçbir problem yaşamadım gayet memnunum. İleri ki güncellemelerde arayüzdeki hafif olan kasılmaları düzeltirlerse tadından yenmez benim açımdan.
 
İş veya okul için kullandığın bilgisayarına kurmanı tavsiye etmem. Henüz hatalarla dolu ve kullanım için pek uygun değil. Yine de köşede duran işin veya okulun için kullanmadığın bir bilgisayarın varsa kurup bakabilirsin.
 
Güzel. Varsa ikinci bilgisayarlarınıza şimdiden kurmanızı tavsiye ederim. Hata yaşarsanız da başlık açın yardımcı oluruz.
 
Ben ısınamadım ya bilmiyorum modern arayüz fln diyorlar ne bileyim iyice mobil sosyal medya platformu arayüzü yapmışlar çok hoşuma gitmedi (trend tema buna benzermiş ama ısınamadım işte ben tabii kullanana da bir şey demem her ne kadar ısınamasam da er geç bir şekilde geçer ısınırım diye düşünüyorum)
 

Geri
Yukarı