Windows 11 nasıldır?

Emre Aydoğmuş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, hala Windows 11 geçiş yapmak istiyorum ama kararsızım. Kullananlar tavsiye verebilir mi, oyun performansı falan nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, hala Windows 11 geçiş yapmak istiyorum ama kararsızım. Kullananlar tavsiye verebilir mi, oyun performansı falan nasıl?
Dünyanın en iyi, en modern, en yeniliğe açık sistemidir. Windows 8/10 gibi yarım yamalak değildir. Arayüzü çok tatlı ve kullanımı basit. Windows 10 çöpündeki gibi kutucuk yok. Ayrıca güncel. Windows 10 kurmayın çünkü tarihi eser.

Dünyanın en iyi, en modern, en yeniliğe açık sistemidir. Windows 8/10 gibi yarım yamalak değildir. Arayüzü çok tatlı ve kullanımı basit. Windows 10 çöpündeki gibi kutucuk yok. Ayrıca güncel. Windows 10 kurmayın çünkü tarihi eser.
Windows 10 yarım yamalak mı, ilk defa sizden duyuyorum.

Oyun perfomansında fark yok ama anakartın gigabyte ise geçme daha dün geçtim güzel 10a dönücem valorant için secure boot gerekiyor gigabyte sağolsun açınca ekran vermiyor anakartın Asus vb. şeyler ise geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı