Windows 11 nasıldır?

11 mi yarım yamalak. 11 gibi güzel, güncel sistemler varken 10 gibi demode sistemler kullanmam. Tabii kullanıcı ne isterse onu kullansın.

11 yarım yamalak. @Recep Baltaş da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. 10 demode sistem değil 11'den önce ne vardı 10X mi? Ne kullanıp kullanmayacağın beni ilgilendirmiyor ama Windows 10>Windows 11.

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, hala Windows 11 geçiş yapmak istiyorum ama kararsızım. Kullananlar tavsiye verebilir mi, oyun performansı falan nasıl?

i5 10.nesil AMD RX570 8 GB'lık masaüstü bir bilgisayara sahibim. Çok fazla fark olduğunu hissetmedim ama görünüş olarak çok güzel oyun performasından düşüş yaşamadım.

Windows 11 kullanılmaz durumda bence hala.
Hayır... O zehri saldın. Hiçbirimiz kurtulamayacağız. Windows 11 nasıldır zehri beni de etkisine alıyor...
5 Dakika sonra:
Windows 11 kullanılmaz aga.

11 yarım yamalak. @Recep Baltaş da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. 10 demode sistem değil 11'den önce ne vardı 10X mi? Ne kullanıp kullanmayacağın beni ilgilendirmiyor ama Windows 10>Windows 11.
10'un desteği bittiği zaman dayatma ile 11'e geçeceksin ama uygulama desteği yüzünden.

Biliyorum bilmez olur muyum? Cahil bilgisayarc8 değilim ben. NT sürümleri 6.4 ama özelliklerde 11 10'a bin basar. Kabullenin 10 eski bir sistem.

Şu an en stabil çalışan ve eski olmayan Windows 10 dur sizin görüşünüz bunu değiştirmez ve Windows 11 geçtim pişman oldum şu an 6 aydır Windows 10 kullanıyorum ve çok da beğeniyorum.

Şu an en stabil çalışan ve eski olmayan Windows 10 dur sizin görüşünüz bunu değiştirmez ve Windows 11 geçtim pişman oldum şu an 6 aydır Windows 10 kullanıyorum ve çok da beğeniyorum.

Ya bende niye donuyor arkadaş. Sistem kapanmıyor, anca başlat menüsünü açabiliyorum 11'de hiç böyle bir sorun olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı