Tarihi eser? Siz bilişimden uzak durun.Sizin gibiler Windows 10 gibi tarihi eseri kullansın. Yarım yamalak. Hmm. Öyle mi?
Tarihi eser? Siz bilişimden uzak durun.Sizin gibiler Windows 10 gibi tarihi eseri kullansın. Yarım yamalak. Hmm. Öyle mi?
9 yıllık olduğu için olabilir mi?Tarihi eser? Siz bilişimden uzak durun.
Bazı iş yerleri halen Windows 7 kullanıyor, siz Windows 10'a tarihi eser diyorsunuz? Sanki hala 1509 versiyonu kullanıyormuşuz gibi.9 yıllık olduğu için olabilir mi?
Yetmiyor mu arkadaşlar Windows 10 size anlayamadım daha fazla CPU ve RAM kullanan bir makyaj işletim sistemini neden kuruyorsunuz ki bilgisayara? Sanal makine deseniz eyvallah da geri kalanı saçmalık arkadaşlar. Biraz daha vakit geçsin öyle kullanın daha yeni AMD'ye Windows 11'i optimize ettiler siz 9 yıllık PC'ye Windows 11 kuracak olmuşsunuz.
Moderatör arkadaş başlığı değiştirmiş ama olsun yapacak bir şey yok kolay gelsin hocam.
İkisi de aynı tabanı(NT 6.1) kullanıyor yalnız. Windows 10 için geliştirilen driverler Windows 11'de çalışıyor.Windows işletim sistemlerinin nasıl çalıştığını bilmiyorsun, çok belli. Windows 10 ve 11 driverları farklıdır.
6.4 olmasın o.İkisi de aynı tabanı(NT 6.1) kullanıyor yalnız. Windows 10 için geliştirilen driverler Windows 11'de çalışıyor.
Hep oyun açısından konuşuyorsunuz. Oyun oynamayan ne yapacak?
Konu o da değil, Microsoft yakında milleti Windows 11'e geçmeye zorlayacak. 2025'te de Windows 10 bitiyor,g üvenlik bilmem ne. Ölürüm de geçmem Windows 11'e, Linux daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.