Windows 11 nereden çıktı?

• Konuyu başlatan Rx 570
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 6.479
Çünkü Windows 10 artık gelişen teknolojiye yeterli olmuyor bunu kendileri de fark etmiş durumda. Teknoloji gelişiyor tabii ki yeni sürüm çıkacak. Windows 11 bile şu an yeterli değil yakında altyapıyı değiştirirler diye düşünüyorum. Kısaca eskisi gibi 2-3 yılda bir yeni Windows göreceğiz.

Ben beğendim.

Daha modern bir görünüm, daha iyi performans, yeni özellikler ve daha bir sürü şey var.

Bu haliyle Windows 10'a rakip :D.
Windows 10'da kullanımı engelleyecek çok hata yok ki?

Sessiz sedasız çıkmadı. Çıkması gerekiyordu bence.

Ana sebebi değişim gerekliliği ve pazarlama stratejisi.

macOS her sene yeni sürüm çıkartıyor. Linux tarafında da yeni dağıtımlar ve sürümler var. iOS, Android her sene yenileniyor.

Ama Windows 2015'ten beri 10 ile devam ediyor.

Dışardaki adam ne bilsin, 10'un sürekli güncellendiğini. Ki, işlemcilerin çoğunu desteksiz bırakmaları da cabası...
Bunun bypass edilebileceğini elbet Microsoft biliyordur. Sadece bunu bilmeyip araştırmak istemeyen kemik kitle için yapmış işlemci desteği kısmını.

İnsanlar Windows 10’dan sıkıldığı için bence. 5-6 yıldır nerdeyse aynı tasarım. Özellikle macOS Big Sur ile ve diğer Linux dağıtımları sayesinde yenilediler görünümü. Bence şu an çok şık ve modern duruyor.

Daha Windows 10 hatalar ile dolu iken birden sessiz sedasız yeni bir Windows sürümü çıkarttılar. Neden dolayı böyle bir hamle yaptı Microsoft merak ediyorum.
İptal edilen Windows 10X'i çöp etmemek için adını değiştirdiler.

Bunun bypass edilebileceğini elbet Microsoft biliyordur. Sadece bunu bilmeyip araştırmak istemeyen kemik kitle için yapmış işlemci desteği kısmını.
Microsoft bile paylaştı dostum nasıl bypass edildiğini.
Bir seyin hatalarla dolu olmasi yenisinin cikmasina engel mi ki? Ayrica ben Windows 10 kurdugumdan beri herhangi bir hata ile karsilasmadim sahsen. Tabii bu herkes icin gecerli olmayabilir.
Windows 11 olmasın o?
İptal edilen Windows 10X'i çöp etmemek için adını değiştirdiler.
Emin olun Windows 10X ile Windows 11 arasında dağlar kadar fark var. Tasarımı örnek almaya çalıştılar sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı