Windows 11 PIN kaldırılıyor fakat bu sefer mail şifresini istiyor yani parolasız bir türlü açamadım bilgisayarı. Windows 10'da basit bir işlem fakat 11 de durum biraz karışık.
Mail kaldırma seçeneği yok. Yani ben göremedim. Hesabı sil var ve silince yaptığım tüm ayar ve indirdiğim her şeyi siliyor sanırım farklı bir yerel oturum açınca. Benim amacım bir şey kaybetmeden pın kalkması.
Mail kaldırma seçeneği yok. Yani ben göremedim. Hesabı sil var ve silince yaptığım tüm ayar ve indirdiğim her şeyi siliyor sanırım farklı bir yerel oturum açınca. Benim amacım bir şey kaybetmeden PIN kalkması.
Mail kaldırma seçeneği yok. Yani ben göremedim. Hesabı sil var ve silince yaptığım tüm ayar ve indirdiğim her şeyi siliyor sanırım farklı bir yerel oturum açınca. Benim amacım bir şey kaybetmeden pın kalkması.
KojiroHyuga04, yeni bir yazılım ekledi: Hiren's Boot CD PE - Meşhur yazılım Hiren's BootCD'nin Windows 10 PE sürümü tabanına kurulmuş hali! Pek çok amaç için kullanılabilen, bazı ülke ordularının da kullandığı Hiren's BootCD programının daha güncel versiyonudur. İçerisinde barındırdığı...
Bunun en basit yontemini soyle buldum konu ile biraz uzak ama yine de bilgi olmasi icin soyluyorum Windows 11'i ilkten kurarken Wi-Fi'ya baglamamak gerekiyor. O zaman pin ve parola muhabbetinde kurtuluyorsunuz. Daha sonra baglanip driverlari kurabilirsiniz.
Farklı bir oturum açtı girişte 2 tane oturum gözüküyor şimdi ise. Kullanıcı hesaplarında gözükmüyorda silmek için. Senin dediğin yöntemi yapınca böyle oldu. Nasıl silebilirim alttakini?
Sorun çözüldü çok teşekkürler. Yalnız @Lord Raiden arkadaşın önerdiği şekilde yapınca farklı bir oturum daha eklenmişti. Videoda'ki gibi yapınca acaba o görünmeyen gizli oturumda silindi mi otomatikmen? Yani sistem yavaşlatmak falan söz konusu olur mu? Tribe girdim bulamıyorum oluşturulan yerel kullanıcıyı
Farklı oturum oluşmaması gerekiyordu. Neyse, değişikliği geri alırsanız sorun çözülecektir. Normalde ikisi de aynı hesaba ait. Biri şifre istemiyor sadece.