Windows 11 Pro ürün anahtarı ucuza nereden alınır?

stylerz64

Picopat
Katılım
10 Ocak 2024
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 11 Pro almak istiyorum ama fiyati cok pahali. 6300 lira gozume çok geldi. Ucuza alabilecegim bir yer yok mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlamlisans gibi yerlerden alabilirsin, bir diğer alternatif Türk yazılımı anakarta dijital lisans yöntemiyle gömüyor. ( Link paylaşımı yasak olduğu için araştırın. ) Herhangi bir virüs çekinceniz varsa verileri yedekleyin, USB'yi format hazır hale getirin bu yöntemi kullandıktan sonra USB'yi takıp formatlayın windowsun bu sayede anakarta key gömülü bir şekilde süresiz aktifleşmiş olacaktır.

Programların alternatifleride var, anahtarlara para vermenize de gerek kalmaz. Yapacağınız tek şey format öncesi program ile windowsu dijital lisanslamak.
 
Son düzenleme:
Sağlamlisans gibi yerlerden alabilirsin, bir diğer alternatif Türk yazılımı anakarta dijital lisans yöntemiyle gömüyor. ( Link paylaşımı yasak olduğu için araştırın. ) Herhangi bir virüs çekinceniz varsa verileri yedekleyin, USB'yi format hazır hale getirin bu yöntemi kullandıktan sonra USB'yi takıp formatlayın Windows'un bu sayede anakarta key gömülü bir şekilde süresiz aktifleşmiş olacaktır.

Programların alternatifleride var, anahtarlara para vermenize de gerek kalmaz. Yapacağınız tek şey format öncesi program ile Windows'u dijital lisanslamak.

HWID Etkinleştirme yöntemi hocam konusuda açıldı linkte atabilirsiniz
 
Ben 10TL'ye aldım.

1705566892170.png


https://www.itemsatis.com/isletim-sistemleri/windows-10-11-pro-lisans-key-garantili-1992463.html 20TL olmuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı