Çözüldü Windows 11 Pro Wi-Fi kod 10 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mev0

Decapat
Dün hiçbir sorun yokken, bu sabah açtığımda PC'yi 5 dk Wi-Fi üzerinde kullandıktan sonra bir anda kesildi. Sağ altta tıkladığım zaman Wi-Fi butonu gitmişti. Ne açabiliyorum ne de kapatabiliyordum. Aygıt yöneticisinden baktığım zaman (kod 10) hatası alıyorum. Aygıtı güncelleştirdim, silip yükledim. Driver'ın eski sürümünü yükledim, ne denediysem olmadı. YouTube üzerinden videolar izleyip çözüm aradım yine olmadı. En son Full format attım, 1-2 saat kullandım ama sonra yine aynı olayla karşılaştım.

Artık hiçbir şey yapamıyorum. Garantisi yok cihazımın. Düşünüyorum eğer entegre de sorun olsa niye formattan sonra düzelsin bir süreliğine. Derslerim devam ediyor. Lütfen biri yardım etsin, anlatarak ya da bağlanarak inanın hiç fark etmez lütfen.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    184,2 KB · Görüntüleme: 153
  • Ekran görüntüsü 2022-02-26 171932.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-26 171932.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Çözüm
Laptop BIOS'unu sıfırlamayı dener misin?

Burada pek çok laptop modeli var, BIOS tuşları yazıyor. Boot ile karıştırma o farklı bir şey.

BIOS'a girdikten sonra Exit menüsünde "save defaults" ayarı olmalı, oradan yapabilirsin.

Burada pek çok laptop modeli var, BIOS tuşları yazıyor. Boot ile karıştırma o farklı bir şey.

BIOS'a girdikten sonra Exit menüsünde "save defaults" ayarı olmalı, oradan yapabilirsin.

Çözüm

BIOS'a girdikten sonra Exit menüsünde "Save defaults" ayarı olmalı, oradan yapabilirsin.

Hocam çok sağ olun geldi şu an. Ama yine giderse bunu sürekli yapmak zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok sağ olun geldi şuan. Ama yine giderse bunu sürekli yapmak zorunda mıyım?

Rica ederim, yüksek ihtimalle bir daha hata vermez; verirse de yazabilirsin. Sorun donanımsal olarak aygıtın kendisinde de olabilir ama yazılımsal ise BIOS sıfırlama bir daha karşılaşmamak üzere çözmüş olmalı.

Rica ederim, yüksek ihtimalle bir daha hata vermez; verirse de yeni konu açabilirsin. Sorun donanımsal olarak aygıtın kendisinde de olabilir ama yazılımsal ise BIOS sıfırlama bir daha karşılaşmamak üzere çözmüş olmalı.

Teşekkürler hocam her şey için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı