Sürprizbozan Witcher 3 baron görevi nasıl geçilir?

• Konuyu başlatan kiyu26
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 915
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1- evet o rüntaşlarını basabilirsin.
2! Bak dostum. Levelin düşük ve son kısma gelmişsin. Simya ile ilgilenmedim diyorsun ve zor modda oynuyorsun. Bu şekilde oynarsan çok zorlanırsın hatta geçemeyebilirsin final bölümü. Sana tavsiyem. Önemli yan görevleri yap. Özellikle de önerilen seviyesi 16 21 arası olanları falan. İksirlerini yükselt. Bas parayı git simyacılardan aktarlardan simya kağıtları al. Yükselt seviyeleri, yetenek ağacını geliştir. Bomba al. Bu oyunu zor modda bu şekil oynamanı öneririm.

Görevin seviyesini 22 gösteriyor benim sevimde 22 görevin zorluğu levelinden daha mı yüksek? Bir de ben bazı yerlerde bu oyunun 3 bölümden oluştuğunu bu savaşın 2. bölümün sonu olduğunu söyleyenleri gördüm doğru mu?

Görevin seviyesini 22 gösteriyor benim sevimde 22 görevin zorluğu levelinden daha mı yüksek? Bir de ben bazı yerlerde bu oyunun 3 bölümden oluştuğunu bu savaşın 2. bölümün sonu olduğunu söyleyenleri gördüm doğru mu?
1Görevler genelde bir sıra üzerinde var diyebilirim. Level sırası gibi. Oyun açık dünya olduğu için karşına 5 10 level üst görev de denk gelebilir. Genelde biraz daha zorlar sadece fark o.
2 Oyun 3 bölümden falan oluşmuyor yanlış duymuşsun. 3Farklı hikaye var: Ana hikaye, Heart of Stone (DLC1) ve Blood and Wine (DLC2) şeklinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı