Windows 11 Pro'dan Home'a nasıl dönülür?

Bende de öyle Home oyun için daha ideal Pro ofis için millet Valorant'ta ultrada 300 alırken ben 180 alıyorum sordum Home diyor adam.
Nasıl kuracağız peki home versiyonu ? Bide olması gerektiği gibi format attım. Anakart TPM falan destekliyor, bir şeyleri bloke edip kurmadım yani windows 11'i. Nasıl önerildiyse öyle kurdum 6-7 aydır da kullanıyorum.

İle kurulum menüsünde gizli olan sürümleri ortaya çıkrabilrisiniz.
Windows 11 diğer sürümleri arasında performans farkı yoktur.
Windows 11 Pro < Windows Home'ya da Windows 11 Pro > Windows Home
Gibi bir durum söz konusu değildir.

dostum galiba Pro'da bir anahtarla etkinleştirince dönemiyoruz Home illa Pro'ya döndürüyor imkansız
Ben Windows 11'e format atınca Windows 10 Pro anahtarımı kullanarak aktifleştirdim. Ama benim problemim direk ilk w11 formatı atarken sürümleri listelemeye çalıştığımda sadece pro var diğerleri yok. O yüzden mecbur pro yükledim.

Ben Windows 11'e format atınca Windows 10 Pro anahtarımı kullanarak aktifleştirdim. Ama benim problemim direk ilk W11 formatı atarken sürümleri listelemeye çalıştığımda sadece Pro var diğerleri yok. O yüzden mecbur Pro yükledim.

Galiba ikimiz de ayvayı yedik.

Son düzenleyen: Moderatör:
1662748507977.png

Aralarındaki fark burdur.

Ben Windows 11'e format atınca Windows 10 Pro anahtarımı kullanarak aktifleştirdim. Ama benim problemim direk ilk W11 formatı atarken sürümleri listelemeye çalıştığımda sadece Pro var diğerleri yok. O yüzden mecbur Pro yükledim.

Galiba ikimiz de ayvayı yedik.

İle kurulum menüsündeki gizli olan sürümleri ortaya çıkarabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı