Çözüldü Windows 11 prstsc tuşuna basınca değişik bir menü açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tryatraco

Hectopat
1726247332034.png

Yeni güncelleme ile beraber Win+prtsc veya sadece prtsc yaptığımda bu sekme karşıma çıkıyor, ekran alıntısı aracını sildim birkaç şeyi daha yaptım ancak hiçbir şekilde şundan kurtulamadım. Bir çözümü var mıdır?

Eskiden prtsc bastığımda veya win+prstc yaptığımda direkt olarak ekran görüntüsü alırdı, yeniden o moda dönmek istiyorum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2309669

Yeni güncelleme ile beraber Win+prtsc veya sadece prtsc yaptığımda bu sekme karşıma çıkıyor, ekran alıntısı aracını sildim birkaç şeyi daha yaptım ancak hiçbir şekilde şundan kurtulamadım. Bir çözümü var mıdır?
Ordan seçiyorsunuz nereyi çekeceğinizi.

Eki Görüntüle 2309669

Ayarlardan prtsc ile ekran görüntüsünü al seçeneğini kapatın.

Ordan seçiyorsunuz nereyi çekeceğinizi.
Bunu biliyorum ancak eskiden sadece prtsc bastığımda ekran görüntüsünü otomatik direkt olarak alırdı, seçtirtmezdi. Yeniden o ayara dönmek istiyorum.

Ayarlardan prtsc ile ekran görüntüsünü al seçeneğini kapatın.
Ayarı kapattığımda ise hiçbir şey çıkmıyor, prtsc veya win+prtsc yaptığımda hiçbir şekilde ekran görüntüsü aldırmıyor.

1726247941025.png

Bu sorunun sanırım bir çözümü yok, windows 11 pişmanlıktır diyebilirim.

Son düzenleme:
Bunu biliyorum ancak eskiden sadece prtsc bastığımda ekran görüntüsünü otomatik direkt olarak alırdı, seçtirtmezdi. Yeniden o ayara dönmek istiyorum.

Ayarı kapattığımda ise hiçbir şey çıkmıyor, prtsc veya win+prtsc yaptığımda hiçbir şekilde ekran görüntüsü aldırmıyor.

Eki Görüntüle 2309681

Bu sorunun sanırım bir çözümü yok, windows 11 pişmanlıktır diyebilirim.
Sorununuzu anlamadım. Ekran görüntüsü almak istiyorum diyorsunuz fakat özelliği kapatmak istiyorsunuz. Detay verebilir misiniz? Açılan menü ekran görüntüsü menüsü. 4. Simgeye
1726318467441.png
basarsanız tam ekran görüntüsü alır. Win+Prtsc basarsanız bu menü çıkmadan alır.

Sorununuzu anlamadım. Ekran görüntüsü almak istiyorum diyorsunuz fakat özelliği kapatmak istiyorsunuz. Detay verebilir misiniz? Açılan menü ekran görüntüsü menüsü. 4. Simgeye Eki Görüntüle 2310269 basarsanız tam ekran görüntüsü alır. Win+Prtsc basarsanız bu menü çıkmadan alır.
Merhaba, demek istediğimde tam olarak son cümleniz. Eskiden win+prtsc veya direkt prtsc yaptığımda direkt bu menü çıkmadan ekran görüntüsü alabiliyordum.
Ancak şimdi ekran görüntüsünü sadece bu menü üzerinden alabiliyorum. Çözmek istediğim mesele de şu, bu menüyü açmadan ekran görüntüsü almak istiyorum. Oyun sırasında ekranı seçmek yerine, direkt doğrudan tüm ekranın görüntüsünü alsın istiyorum.

Merhaba, demek istediğimde tam olarak son cümleniz. Eskiden Win+prtsc veya direkt prtsc yaptığımda direkt bu menü çıkmadan ekran görüntüsü alabiliyordum.
Ancak şimdi ekran görüntüsünü sadece bu menü üzerinden alabiliyorum. Çözmek istediğim mesele de şu, bu menüyü açmadan ekran görüntüsü almak istiyorum. Oyun sırasında ekranı seçmek yerine, direkt doğrudan tüm ekranın görüntüsünü alsın istiyorum.

İlginç, çünkü bende Win+prtsc yapınca ekran görüntüsü alıyor direk. Ama evet dediğiniz gibi sadece prtsc basınca bu menu çıkıyor. Maalesef onun için bir ayar yok diye biliyorum.

İlginç, çünkü bende Win+prtsc yapınca ekran görüntüsü alıyor direk. Ama evet dediğiniz gibi sadece prtsc basınca bu menu çıkıyor. Maalesef onun için bir ayar yok diye biliyorum.
Kötü haber, direkt olarak bahsettiğiniz ayarlar>erişebilirlik> ekran görüntüsü almak için prtsc kullanın tuşunu kapattığımda ise hiç ekran görüntüsü almıyor.

Kötü haber, direkt olarak bahsettiğiniz ayarlar>erişebilirlik> ekran görüntüsü almak için prtsc kullanın tuşunu kapattığımda ise hiç ekran görüntüsü almıyor.

Laptop kullanıyorsanız FN switch varsa onunla deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı