Windows 11 sistem gereksinimleri saçmalıktan başka bir şey değil!

32-bit'in artık kalkması gerekiyor bence de. Bilgisayarın çok eskiyse illa son sürüm kullanacaksın diye birşey yok ama artık 64-bit'in standart olması gerekiyor diye düşünüyorum ki sistem gereksinimleri de çok abartılcak durumda değil.
Sistemler yıllar içinde gelişiyor. Bizde pahalı olan bu gereksinimler aslında ortalama bir kullanıcı için bile tercih olmayacak kadar düşük gereksinimler günümüzde.
 
32 Bit'in artık kalkması gerekiyor bence de. Bilgisayarın çok eskiyse illa son sürüm kullanacaksın diye bir şey yok ama artık 64-bit'in standart olması gerekiyor diye düşünüyorum ki sistem gereksinimleri de çok abartılcak durumda değil.
Sistemler yıllar içinde gelişiyor. Bizde pahalı olan bu gereksinimler aslında ortalama bir kullanıcı için bile tercih olmayacak kadar düşük gereksinimler günümüzde.

Yakında 128 bit de çıkar.
 
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Microsoft geçtiğimiz günlerde Windows 11'i tanıttı ve herkes heyecanlandı. Heyecanınızı kırmak gibi olmasın ama Windows 11'in sistem gereksinimleri açıklandı. Peki bunlar neler?
  • 1 GHz, 64 Bit güncel işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • 64 GB depolama.
  • 1366×768 çözünürlük sunan 9 inç ekran.
  • TPM 2.0
Bu sistem gereksinimlerini karşılamayan Windows 11'i maalesef kullanamayacak ve unutmadan en can alıcı nokta şu: Windows 11'de maalesef 32 Bit desteği bulunmuyor. Bence Microsoft Intel'le anlaştı ve herkesi yeni PC almaya zorlayacak sanırım.
Windows 11'in sonu Vista gibi olmasın.

Hocam 2021 yılındayız belki alamayan falan vardir ama artık çoğu kişi de bundan kat ve kat daha iyi PC'ler var bir de 32 Bit W11 gibi 2021 yılında çıkan bir işletim sisteminde zaten olmamali.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı