Merhaba.
Aşağıda özellikleri bulunan Casper All in One bilgisayarım var.
Windows 10 ile gelmişti ve sonradan güncelleme ile Windows 11 aldım. Ve ilk başlarda bilgisayar daha da hızlanmıştı.
Ancak zamanla güncellemelerle beraber çok yavaşladı. Hatta bu yıl başlarında sıfırdan kurulum da yaptım. Ama sonuç değişmedi.
İnternette sıradan sayfalara girme ve Drive yedeklemeleri ve paint gibi basit programlar dışında bilgisayarla işim olmuyor. Ve normalde arada hızlansa bile, arkada Update yaparken çok fazla donma yaşıyorum. Bilgisayar açılışım ise son zamanlar oldukça ağır. (virüse hiç ihtimal vermiyorum ve başlangıçta çalışan uygulamaların hemen hepsini de iptal ettim.)
Acaba Windows 10'a dönsem bu sorunlardan kurtulur muyum?
İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4005 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,83 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Edisyon Windows 11 Home Single Language.
Sürüm 23H2.
Aşağıda özellikleri bulunan Casper All in One bilgisayarım var.
Windows 10 ile gelmişti ve sonradan güncelleme ile Windows 11 aldım. Ve ilk başlarda bilgisayar daha da hızlanmıştı.
Ancak zamanla güncellemelerle beraber çok yavaşladı. Hatta bu yıl başlarında sıfırdan kurulum da yaptım. Ama sonuç değişmedi.
İnternette sıradan sayfalara girme ve Drive yedeklemeleri ve paint gibi basit programlar dışında bilgisayarla işim olmuyor. Ve normalde arada hızlansa bile, arkada Update yaparken çok fazla donma yaşıyorum. Bilgisayar açılışım ise son zamanlar oldukça ağır. (virüse hiç ihtimal vermiyorum ve başlangıçta çalışan uygulamaların hemen hepsini de iptal ettim.)
Acaba Windows 10'a dönsem bu sorunlardan kurtulur muyum?
İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4005 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,83 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Edisyon Windows 11 Home Single Language.
Sürüm 23H2.
Son düzenleyen: Moderatör: