Ryzen 5 2600 Windows 11 Home 22H2 sürümündeyim yaklaşık 1 haftadır işlemci kullanımı %100 termal macunu yeni değiştirdim. Macundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum.
Mining virüs olsa denetim masasına erişimi de engellerdi ama belki de üzerinde çok düşünülmemiş mining tabanlı bir yazılımdır bu virüsler de çeşit çeşit bir seferinde AV kullanmazken bana Ram'i bile 100'leyen bi Mining virüs bulaşmıştı her şeyi de kontrol etmeye çalışıyordu. O zaman bu zaman Kaspersky kullanırım.
Ben olsam oyunları D'ye alıp formatı çakardım şimdiye.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.
Mining virüs olsa denetim masasına erişimi de engellerdi ama belki de üzerinde çok düşünülmemiş mining tabanlı bir yazılımdır bu virüsler de çeşit çeşit bir seferinde AV kullanmazken bana Ram'i bile 100'leyen bi Mining virüs bulaşmıştı her şeyi de kontrol etmeye çalışıyordu. O zaman bu zaman Kaspersky kullanırım.
Ben olsam oyunları D'ye alıp formatı çakardım şimdiye.
Demek ki virüsler geri döndürülemez bir noktada zarar vermiş sisteminize. Format atmadan virüsün bulaştığı kaynakları temizlemeye çalışın isterseniz sonrasında temiz kurulum ile problemi çözersiniz. Geçmiş olsun. %100 hatasını gördüğün an formatı çakacaksın.