Büyük sorunlar çözüldü sırada daha büyükleri var(!)Büyük sorunları çözüldü, Windows 11'e geçebilirsiniz.
1 2 sene sonra geçerim artık 11Aynı şey Windows 10 dada oldu şimdi ki olduğu gibi Windows 11'e yarım yamalak diyorlar eskidende Windows 10 böyle yeni çıktığında sorunluydu geçmek için çok erken davranmışsınız ben pişman oldum 3 ay kullandım sıkıntı çıkardı büyük güncellemeyi bekleyin bu yıl gelecek belki o düzeltir.
Ciddi FPS arıtşı sağlıyor ve şu zamana kadar bir zararını görmedim gayet kullanışlı ve güzel görünüyor. Yalnız Valorant açmıyor diye biliyorum, benim oynadığım bütün oyunları (LoL, r6s, GTA) sorunsuz açıyor.
Aynen ses düzeyi karıştırıcısı olayı biraz aptalca olmuş, bende de saydamlık açıkken PC biraz sıkıntı çekiyor da saydamlığı kapatınca daha rahat kullanabiliyorum eğer sen de kapatmadıysan bence önce onu dene
TPM 2.0 ve Secure Boot açıksa Valorant oynanıyor. Yanlış bilgilendirmeyelim.Ciddi FPS arıtşı sağlıyor ve şu zamana kadar bir zararını görmedim gayet kullanışlı ve güzel görünüyor. Yalnız Valorant açmıyor diye biliyorum, benim oynadığım bütün oyunları (LoL, r6s, GTA) sorunsuz açıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.