Windows 11 sorunlu mu?

Emir Candemir

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RX 6500 XT
Anakart
B460m a pro
İşlemci
İ3 10100f
İyi günler arkadaşlar. W11 yeni geçtim ama Valorant olsun, CS2 olsun, diğer oyunlar olsun drop giriyor. Arkada çalışan uygulamalardan olabilir mi? İsterseniz ekran görüntüsü atarım. Temiz formatla geçtim W11, tüm gerekli sürücüleri kurdum. Son olarak kaldırmam gereken program var mı?

İyi günler arkadaşlar. W11 yeni geçtim ama Valorant olsun, CS2 olsun, diğer oyunlar olsun drop giriyor. Arkada çalışan uygulamalardan olabilir mi? İsterseniz ekran görüntüsü atarım. Temiz formatla geçtim W11, tüm gerekli sürücüleri kurdum. Son olarak kaldırmam gereken program var mı?

Bende Windows 11 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım henüz 9060XT var. Ama kesinlikle Windows 10 kullanırken çok daha kullanışlı hissediyordum.

Komplo teorisi gibi olacak ama Windows 11 bilerek şişirilmiş ve yeni işlemcilerin kaldıracağı hale getirilmiş bir işletim sistemi. Yoksa temelde Windows 10'dan farklı yaptığı bir şey yok.

Hocam oyunlarda drop yiyorum tek sıkıntı o
Drop yemenin nedeni, işlemci darboğaz oluyordur Windows 11'den ötürü. Windows 10'da da denemen lazım. Ona göre sonuç çıkarırız.

Komplo teorisi gibi olacak ama Windows 11 bilerek şişirilmiş ve yeni işlemcilerin kaldıracağı hale getirilmiş bir işletim sistemi. Yoksa temelde Windows 10'dan farklı yaptığı bir şey yok.

Drop yemenin nedeni, işlemci darboğaz oluyordur Windows 11'den ötürü. Windows 10'da da denemen lazım. Ona göre sonuç çıkarırız.
Arkadaşa katılıyorum i3 nesil çok sıkıntılı eski pcmde i39100f vardı aynı sorunu yaşıyordum. Windows 10 da bile %100 CPU oluyordu sürekli.

Arkadaşa katılıyorum i3 nesil çok sıkıntılı eski PC'mde i39100F vardı aynı sorunu yaşıyordum. Windows 10 da bile %100 CPU oluyordu sürekli.

Hocam önceden W11 kullanıyordum sıkıntı yoktu tekrar Windows 10 geçtim yine sıkıntı yoktu ancak şimdi droplar yiyorum ve Microsoft Edge arkada çalışıyor kapatmama rağmen nasıl kaldırabilirim veya başka kaldırılacak uygulama var mı?

Hocam önceden W11 kullanıyordum sıkıntı yoktu tekrar Windows 10 geçtim yine sıkıntı yoktu ancak şimdi droplar yiyorum ve Microsoft Edge arkada çalışıyor kapatmama rağmen nasıl kaldırabilirim veya başka kaldırılacak uygulama var mı?

En iyi performansı alacağın Windows modlu windowstur. Ghost Spectre kullan gereksiz, sistemi meşgul eden tüm uygulamalar devre dışı.

Ben şu anda Windows 11 24H2 kullanıyorum hiçbir sorun yok. Güzel bir şekilde çalışıyor, hangi sürümü kurdun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı