Windows 11 stabil mi?

Windows 11 stabil değil. 12 GB RAM, 10. nesil i5 işlemcili bilgisayarda bile kasma donma yaşadığına şahit oldum. Bu aralar düzeltildi gibi şeyler duymuştum ama.

12 GB RAM ve 3.nesil i5 işlemcide kullanıyorum gayet stabil çalışıyor kasma donma olmadı hiç tek sıkıntısı ufak tepek buglar ve biraz daha fazla RAM yemesi üstelik benim sistemim desteklemiyor bile ona rağmen stabil.

Son düzenleme:
Windows 11 stabil değil. 12GB RAM, 10. nesil i5 işlemcili bilgisayarda bile kasma donma yaşadığına şahit oldum. Bu aralar düzeltildi gibi şeyler duymuştum ama.
Hocam kasma olmuyor ama ram yetersizliği sorunuyla karşılaşmıştım.

Bir de betada olmasına rağmen.
Aynen öyle sistemim bu.

Ekran Görüntüsü (193).png

Hocam kasma olmuyor ama ram yetersizliği sorunuyla karşılaşmıştım.
Hocam aslında demek istediğim de bu zaten. RAM'den baya gidiyor. RAM yetersiz olunca baya takılmalar oluyor. Yani sisteminiz kötü ise geçmeyin derim. Ama 10.nesil sistemde bile sorun çıkardığını görmek garip.

Arkadaşlar selam 6 yıldır MacBook Pro kullanıyorum uzun süredir Windows kullanmıyorum daha önce bir oyuncu sistemim vardı. Şu an yeni bir sistem topladım Windows 11 kullanmak istiyorum oyunlarda vs sorun yaratır mı tavsiyelerinizi bekliyorum. Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir.

Intel® Core™ i5-8600K işlemci.
8 GB RAM X2.
1 TB M.2 SSD.
Sıvı soğutma sistemi.
750W güç kaynağı.

Stabilliğin yakınından geçmiyor pişman eder. Sürekli bir yerlere veri yolluyor.

Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, zorlu zamanlardan geçti Windows 11 gerçekten çok performans sorunu yaşadı fakat çok büyük ilerleme kaydedildi. Şu an ufak tefek buglar haricinde sorunu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı