Üstelik tek bir Windows 10 versiyonu 10 yıl destek alacakEn çöp Windows versiyonları: Windows me, Vista ve 11'dir.
Binbir hatası var Windows 11'in. 2025'e kadar Windows 10'da kal en iyisi. Bir de bilgisayarın desteklemiyorsa hiç geçme. Daha 22H2 sürümünde yeni yeni performans iyileştiriliyor.
Hocam Windows kullandığın hissini vermiyor bana göre. Bu tamamen kişisel ama senelerden beri Windows kullananlar da muhtemelen aynı hisse kapılmışlardır.Beta olarak çıktığı günden bu yana Celeron N2940, Xeon E5420, i5 4460S, Celeron J1800 ve Ryzen 5 3600 ile kullanıyoruz. Birkaç dil ve diğer ses düzeyi ayarları dışında gram sorun ile karşılaşmadım ki onlarda kısa bir süre içerisinde düzeltildi. 4'ü desteklemeyen ve eski sistemler olmasına rağmen ben bir sorun yaşamadım, sistem tüketimi açısından Windows 10 ile arasında bir fark hissetmedim. Gördüğüm tek eksisi sürükle bırak özelliğinin olmaması, ancak çoklu ekran, ekran bölme konusunda daha başarılı benim gibi çift monitör kullanıyorsan.
Sorun yaşayan arkadaşlarda binbir sorunu var demek yerine olan sorunları ve sistemlerini yazarlar ise konuyu karşılıklı tartışırız halen devam edip etmedikleri konusunda.
Ben yarım bir Windows havası seziyorum. Gerçekten dediğiniz gibi.Hocam Windows kullandığın hissini vermiyor bana göre. Bu tamamen kişisel ama senelerden beri Windows kullananlar da muhtemelen aynı hisse kapılmışlardır.
Eskiden bir ara kullandım ama destekleme olayı yüzünden geri 10'a döndüm. Şu an geçilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.