Windows 11 sürekli donuyor ve düzgün çalışmıyor

efedou35

Decapat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
56
Windows 11 yükleyeli 2 hafta falan oluyor 3 güne kadar bir hata görmedim ama 3 gün önce video izlerken videoda ilk başta ses gitti 10 saniyeliğine ama video devam ediyordu. Ardından videoda yükleme işareti dönmeye başladı ama videonun altındaki barda video yükleniyordu. Ardından başka bir video açtım yine aynı sorun. Sonra başlat tuşuna bastım açılmıyor ve arama tuşu açılmıyor. F5'e basıyorum yenilemiyor. Ama bilgisayarı açma kapama tuşuna basılı tutarak kapatıp açtığımda her şey düzelmiş oluyor. 45 dakika-1 saat sonra yeniden aynı sorun. Windows 11 ile her şeyim uyumlu TPM 2.0 açık, bütün Windows Update'ler yüklü, sürücülerim son sürüm ama neden oluyor bilmiyorum.
 
Bende de aynı sorun var. Yeni gamepad aldım acaba ondan mı dedim. (Biliyorum çok saçma). Ama genelmiş galiba.
 
Oyunlardaki gibi Windows'ta optimizasyon sorunları tabii ki yaşayacaktır Windows 10 ilk çıktığında da aynı sorunlarla herkes karşılaştı ama 1-2 ay gibi kısa sürede güncelleme ve optimizasyonlarla kullanılabilir oldu bence yeni işletim sistemine geçmek için birazcık erken özellikle aktif ve yoğun kullanımda
 
Oyunlardaki gibi Windows'ta optimizasyon sorunları tabii ki yaşayacaktır Windows 10 ilk çıktığında da aynı sorunlarla herkes karşılaştı ama 1-2 ay gibi kısa sürede güncelleme ve optimizasyonlarla kullanılabilir oldu bence yeni işletim sistemine geçmek için birazcık erken özellikle aktif ve yoğun kullanımda.

Sorunun bir çözümü var mı çünkü geçeli bayağı oldu
 
Gamepad'i bağlamaya başladığımda oldu. Bluetooth ile alakalı bir bug olabilir belki.
 
Sorunun bir çözümü var mı çünkü geçeli bayağı oldu

Xbox Game Pass üzerinden oyun oynamak için ben de kontrolcü bağlıyorum fakat sonuç olarak oyunları stres atmak için oynuyoruz buradaki bu bağlantı problemleri benim canımı çok sıktığı için ben direk Windows 10'a geri güncelledim
 
Xbox Game Pass üzerinden oyun oynamak için ben de kontrolcü bağlıyorum fakat sonuç olarak oyunları stres atmak için oynuyoruz buradaki bu bağlantı problemleri benim canımı çok sıktığı için ben direk Windows 10'a geri güncelledim.

Benim sorunum oyun oynarken değil oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok ama video izlerken oluyor. Ve kullandığım hoparlör Bluetooth'lu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı