Windows 11 Update ile otomatik yüklendi

sovmey

Femtopat
RAM
16GB Ram DDR4
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA PLUS G3 SSD
Ekran kartı
Asus Nvdia
Merhaba. Ben yeni PC almıştım. Güncelleme vs. için Windows Update'yi açtım. İndir dedim. Şimdi de otomatik Windows 11 indirmiş ve bekleyen yeniden başlatma diyor. Geri yükleme noktasına alsam da olmuyor. Ne yapabilirim?

Ekran kartını yazamadım, ASUS NVIDIA GeForce RTX 4060.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem üzerinden update yolu ile yükseltme yapıldığında 1 hafta 15 gün içinde istediğiniz zaman geri dönülebiliyordu. (Kastedilen sistem geri yükleme değil)
Kaldırdılar mı bu dönüş imkanını?

Kurtarma seçenekleri (Sistem Ayarları) öğesini seçin. Kurtarma'nın altında, Windows [X] sürümüne geri dön seçeneğini seçin. Burada [X], Windows'un önceki sürümüdür. Geri dönmenizin sebebini seçin ve Sonraki öğesine tıklayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem üzerinden Update yolu ile yükseltme yapıldığında 1 hafta 15 gün içinde istediğiniz zaman geri dönülebiliyordu. (kastedilen sistem geri yükleme değil)
Kaldırdılar mı bu dönüş imkanını?

Kurtarma seçenekleri (sistem ayarları) öğesini seçin. Kurtarma'nın altında, Windows [X] sürümüne geri dön seçeneğini seçin. Burada [X], Windows'un önceki sürü müdür? Geri dönmenizin sebebini seçin ve sonraki öğesine tıklayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncelleme yaptım sonra geri yükleme noktasına aldım yine Update kısmına geldiğimde yeniden başlat diyordu yeniden başlata tıkladım Windows 11 kurulurken hata oldu diye Update kısmında yazdı fotoğrafı da aşağıya bırakıyorum bir şekilde düzeldi ekstra bir şey yapmama gerek kalmadı.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    155,6 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Geri
Yukarı