Nisandan beri yapmaya çalıştığım tüm güncellemelerde hata veriyor bazı güncelleştirme dosyaları eksik veya sorunlu. Güncelleştirmeyi indirmeyi daha sonra tekrar deneyeceğiz. Hata kodu: (0x80073712) hata koduda bu, SFC scannow yaptım, DISM aracını kullandım, winupdatefixle yaptım oldu gibi oldu ama tekrar aynısı oldu, format atmakta istemiyorum, bir çözümü var mıdır?
Arkadaşlar, yardım edenlere çok teşekkür ediyorum, sorunu çözdüm, Windows 11 ISO'sunu indirdim Setup'a tıkladım uygulamaları ve dosyaları koruya tıkladım ve sorunum çözüldü.
Hocam Media Creation Tool ile yükseltme yapmayı denedin mi? Media Creation Tool yükseltme yaparken güncelleştirmeleri kendisi yüklediği için deneyebilirsin. Kişisel dosya ve uygulamalarımı koru seçeneğini seçersen uygulamalar silinmeden güncelleştirmeleri yükler.
Hocam Media Creation Tool ile yükseltme yapmayı denedin mi? Media Creation Tool yükseltme yaparken güncelleştirmeleri kendisi yüklediği için deneyebilirsin. Kişisel dosya ve uygulamalarımı koru seçeneğini seçersen uygulamalar silinmeden güncelleştirmeleri yükler.
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
Olmayacak galiba, peki ya zor yollarla halledebilir miyiz? Mesela bazı Linux işletim sistemlerini kurarkenki gibi böyle bir sürü komut yazarak, bunu da o şekilde halledebilir miyiz?