Çözüldü Windows 11 Update sürekli hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Dünya
Nisandan beri yapmaya çalıştığım tüm güncellemelerde hata veriyor bazı güncelleştirme dosyaları eksik veya sorunlu. Güncelleştirmeyi indirmeyi daha sonra tekrar deneyeceğiz. Hata kodu: (0x80073712) hata koduda bu, SFC scannow yaptım, DISM aracını kullandım, winupdatefixle yaptım oldu gibi oldu ama tekrar aynısı oldu, format atmakta istemiyorum, bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Arkadaşlar, yardım edenlere çok teşekkür ediyorum, sorunu çözdüm, Windows 11 ISO'sunu indirdim Setup'a tıkladım uygulamaları ve dosyaları koruya tıkladım ve sorunum çözüldü.
Onu 3 kez denedim, format diyiceksen, olmaz.

Olmayacak galiba, peki ya zor yollarla halledebilir miyiz? Mesela bazı Linux işletim sistemlerini kurarkenki gibi böyle bir sürü komut yazarak, bunu da o şekilde halledebilir miyiz?

Ben format atmayı çok nadir öneririm. Hasarlı güncelleme paketini manuel silip kurmayı denedin mi?

Ben format atmayı çok nadir öneririm. Hasarlı güncelleme paketini manuel silip kurmayı denedin mi?

Emm şey, birden fazla hasarlı güncelleme paketi var, ve denedim manuel olarak kurmayı.

Ve bu birden oldu, nisanda bir kere verdi o hatayı sonra oldu, bundan sonra ise 0x80070070 kodu vermeye başladı görseldede gözüküyor, son iki güncellemedede 0x80073712) kodu veriyor.

Update nasıl birden bozuldu anlayamaıdm, kayıt defterinde 0x80073712) kodu verdiği gündeki kayıtı atayım, belki nedenini öğreniriz ha?
Aman kayıt defteri diyorum olay günlüğü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-02 214948.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-02 214948.png
    113,6 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
emm şey,birden fazla hasarlı güncelleme paketi var,ve denedim manuel olarak kurmayı

ve bu birden oldu,nisanda bir kere verdi o hatayı sonra oldu,bundan sonra ise 0x80070070 kodu vermeye başladı görseldede gözüküyor,son iki güncellemedede 0x80073712) kodu veriyor

Benim son fikrim. ISO dosyası oluşturup format atmadan "Kişisel dosyalar ve uygulamalar saklansın" diyip kurulumu başlatmayı dene.

Emm şey, birden fazla hasarlı güncelleme paketi var, ve denedim manuel olarak kurmayı

Ve bu birden oldu, nisanda bir kere verdi o hatayı sonra oldu, bundan sonra ise 0x80070070 kodu vermeye başladı görseldede gözüküyor, son iki güncellemedede 0x80073712) kodu veriyor

Senin ISO'yu nereden indirdin hocam,
Ya da Windows kurunca herhangi bir işlev Revo vs gibi kaldırma yaptın mı?

Hocam, bir yerden indirmedin vatandaki çalışanlar kurdu, Revo evet yaptığımı hatırlamıyor gibiyim ama emin değilim.
KMS ile aktifleştirdim Windows'u.

Benim son fikrim. ISO dosyası oluşturup format atmadan "kişisel dosyalar ve uygulamalar saklansın" deyip kurulumu başlatmayı dene.

Ama öyle de yaparsam ve babam görürse kızar... Ne yapacağız?

Ve updateti bozacak bir şey olmadı, birden bozuldu kaperksy ile sistem dosyalarını düzeltmeyi deniyorum yok yok yok, her türlü çözümü denedim, formatta babam kızar, sennin son fikrinde de kızar.

Peki ya bozuk Update dosyalarını onarmak için uygulama var mı, her şeyin çözümü vardır, ve çok sağ olun çok yardımcı oluyorsunuz Allah sizden razı olsun...

Hocam, bir yerden indirmedin vatandaki çalışanlar kurdu, Revo evet yaptığımı hatırlamıyor gibiyim ama emin değilim

KMS ile aktifleştirdim Windows'u

Ama öyle de yaparsam ve babam görürse kızar...ne yapacağız

KMS de ve LTSC de etkinleştirdiği halde deneme surumunde hata alan ve Update de sorun yasayan gordum mesela, ama bundan kaynaklı sadece demem abes olur.

Hocam, bir yerden indirmedin vatandaki çalışanlar kurdu, Revo evet yaptığımı hatırlamıyor gibiyim ama emin değilim

KMS ile aktifleştirdim Windows'u

Ama öyle de yaparsam ve babam görürse kızar...ne yapacağız

Ve updateti bozacak bir şey olmadı, birden bozuldu kaperksy ile sistem dosyalarını düzeltmeyi deniyorum yok yok yok, her türlü çözümü denedim, formatta babam kızar, sennin son fikrindede kızar,

Peki ya bozuk Update dosyalarını onarmak için uygulama var mı, her şeyin çözümü vardır, ve çok sağ olun çok yardımcı oluyorsunuz Allah sizden razı olsun...

Arkadas otomatik onarım soylemiş muhtemelen, ama onda da onarımı tamamlamazsa onarım sayfasında kalıp açılmama riski olabilir.

Bence de, ki zaten bozuk sistem dosyaları onarılabilir, aklım hala takıldı Update nasıl birden bozuldu anlayamıyorum ellemedim bir sabah kalktım güncellemeler hata veriyordu yaptım farklı hata kodu veriyor, şimdi işlemcinin ve monitörün Drive'lerini indirdim ve kurdu, sorunda olmadı.

Anlayamadım bu nasıl iştir.

Sorunları Windows Update kullanarak çöz diyorum onda bile hata veriyor,

Kaspersky bulamıyor zaten hataları, başka hataları bulamıyor, sorun nasıl bir derindeyse Windows'un kendisi de bulamıyor.

Bence de, ki zaten bozuk sistem dosyaları onarılabilir, aklım hala takıldı Update nasıl birden bozuldu anlayamıyorum ellemedim bir sabah kalktım güncellemeler hata veriyordu yaptım farklı hata kodu veriyor, şimdi işlemcinin ve monitörün Drive'lerini indirdim ve kurdu, sorunda olmadı

Anlayamadım bu nasıl iştir

Sorunları Windows Update kullanarak çöz diyorum onda bile hata veriyor,

Bunu anlamanın tek yolu orijinal ISO ile temiz kurulum yapmaktan geçer, her yolu denemişsin gordugumuz kadar.
KMS vs prg. Kurmadan mayıs guncellemeye gelmeye çalışırsan muhtemelen her şey belli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı