Çözüldü Windows 11 Update sürekli hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Dünya
Nisandan beri yapmaya çalıştığım tüm güncellemelerde hata veriyor bazı güncelleştirme dosyaları eksik veya sorunlu. Güncelleştirmeyi indirmeyi daha sonra tekrar deneyeceğiz. Hata kodu: (0x80073712) hata koduda bu, SFC scannow yaptım, DISM aracını kullandım, winupdatefixle yaptım oldu gibi oldu ama tekrar aynısı oldu, format atmakta istemiyorum, bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Arkadaşlar, yardım edenlere çok teşekkür ediyorum, sorunu çözdüm, Windows 11 ISO'sunu indirdim Setup'a tıkladım uygulamaları ve dosyaları koruya tıkladım ve sorunum çözüldü.
Peki ya salı gününkü güncellemeler olmazsa?

Yani onları da yapmazsa Update.

Ama ki zaten işlemcinin ve monitörün sürücülerini indirip kurduysa Update diğer güncellemeleri de yapmalıdır değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ya salı gününkü güncellemeler olmazsa

Yani onları da yapmazsa Update

Ama ki zaten işlemcinin ve monitörün sürücülerini indirip kurduysa Update diğer güncellemeleride yapmalıdır değil mi?

Salı guncellemesinde belli olur,
Net cevapı anca o zaman gorursun, orada hata alırsan, temiz kur.
Sisteme KMS atma, program vs kurma Windows'u en guncel hale getirene kadar guncelle.
Driverları Update kurar, Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edersin.
Sarı ünlem yoksa normaldir.

Ve ben Update'in bozulduğunu çok düşünmüyorum ama hayırlısı diyelim, Update bozulsa denediğim yolların bir tanesi işe yarardı değil mi ama haftaya salı öğreneceğiz.

Ki zaten belki sorun Microsoft'tadır.

Ve sen de Windows 11 kullanıyor musun? O güncelleme sende de oluyor mu?

Ve ben Update'in bozulduğunu çok düşünmüyorum ama hayırlısı diyelim, Update bozulsa denediğim yolların bir tanesi işe yarardı değil mi ama haftaya salı öğreneceğiz.

Ki zaten belki sorun Microsoft'tadır.

Ve sende Windows 11 kullanıyor musun o güncelleme sende de oluyor mu?

PC'ye geçince gorsel atarım modlu ISO kullanıyorum ben.
Kendi modlamam.
W11 2448'den beri sanırsam 2024 Kasım ISO'dur. Guncellemelerde sorun yasamadım, şu an 4202 zannedersem.
3 sürüm kullanıyorum 10, 11 24H2, 11 25H2 dev.

Dosya Ekleri

• IMG_1759.jpeg
    IMG_1759.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 21
Anladım, Microsoft desteği ile iletişime geçsem, yok onu yap yok şunu yap falan dendeim çünkü, peki ya güncelleme dosyalarını nereden bulabiliriz? Belki oradan sorunun kaynağı çıkar çünkü iki ihtimal var korkunç ihtimal Update bozuk, diğer ihtimalse güncellemenin kendisi bozuk, ama Update'den değil çünkü Update birden bozulamaz değil mi?

Microsoft Windows 11'i çıkardığından beri hep yanlış şeyler yaptı,

Bir dakika! Kaspersky'i silsem belki çözülür sonra Update bittikten sonra yeniden yüklerim Kaspersky'i antivürüsler neden olabiliyormuş böyle sorunlara.

Anladım, Microsoft desteği ile iletişime geçsem, yok onu yap yok şunu yap falan dendeim çünkü, peki ya güncelleme dosyalarını nereden bulabiliriz? Belki oradan sorunun kaynağı çıkar çünkü iki ihtimal var korkunç ihtimal Update bozuk, diğer ihtimalse güncellemenin kendisi bozuk, ama Update'den değil çünkü Update birden bozulamaz değil mi?

Microsoft Windows 11'i çıkardığından beri hep yanlış şeyler yaptı,

ISO'yu indirme sorun olabilir,
Windows'ta kullanıcı ne işlemler yapıyor, prg kur, silme de sorun olabilir vs vs.
Microsoft Update'de zaten sabıkalı😁 vs vs.
Bu yuzden net cevap zor.
En temel çözum dediğim gibi, temiz kur ve işlem yapmadan Update'yi en son vaziyete guncellemek.
Anti dediğin gibi olabilir.

ISO'yu indirme sorun olabilir,
Windows'ta kullanıcı ne işlemler yapıyor, prg kur, silme de sorun olabilir vs vs.
Microsoft Update'de zaten sabıkalı😁 vs vs.
bu yuzden net cevap zor.
En temel çözum dediğim gibi, temiz kur ve işlem yapmadan Update'yi en son vaziyete guncellemek.

Ama bak format atsam babamı ikna etsem bile programları baştan kur verileri yedekle dersen de flashım var bir tane onda kurulum dosyaları falan sığmaz, bir tane daha alsam bile programlar sıkıntı anlıyor musun?

Ve indiriyor da %10'dayken birden yükleniyora geçiyor.

Şu Update bir kere bile sorun çıkarmasa ölcek sanki :)

Update yanlış, sorun çıkaran doğru.

Olmadı gene Kaspersky'i kaldırdım yok yok yok ağlıcam ya.

Sabrım taştı manuel olarak da kurulmuyor yani katologtan indiriyorum kurulmuyor, format nedenini açıkladım zaten, işin köküne kadar inmemeiz gerek ama nasıl?

Kaspersky'i sildim bu sefer de e postayı kabul etmiyor sorun üzerine sorun.

Babama kayıtlı giriyorum olmuyor neyse girince e postasına bakarm belki yanlış hatırlıyorum.

Yok arkadaş bu Update zaten can sıkıcı, Kaspersky hadi babam geldiğinde e postasına bakarım, ulan tamirciye götürsem adam format atacak.

24H2 guncellemeler:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    528,9 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri