Çözüldü Windows 11 Update sürekli hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Dünya
Nisandan beri yapmaya çalıştığım tüm güncellemelerde hata veriyor bazı güncelleştirme dosyaları eksik veya sorunlu. Güncelleştirmeyi indirmeyi daha sonra tekrar deneyeceğiz. Hata kodu: (0x80073712) hata koduda bu, SFC scannow yaptım, DISM aracını kullandım, winupdatefixle yaptım oldu gibi oldu ama tekrar aynısı oldu, format atmakta istemiyorum, bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Arkadaşlar, yardım edenlere çok teşekkür ediyorum, sorunu çözdüm, Windows 11 ISO'sunu indirdim Setup'a tıkladım uygulamaları ve dosyaları koruya tıkladım ve sorunum çözüldü.
E sende oluyor bende niye olmuyor? Ne yapacağım bilmiyorum... Salı günüde olmazsa, tek çare format gibi. Bunu da şükür en azından.

Sorunun köküne nasıl gideriz nasıl? Update yerine onun gibi güncelleme yapan program var mı?

Amcamın oğluya hafta sonu hallederim okulum var 1 saat sonra gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
E SENDE oluyor bende niye olmuyor

Ne yapacağım bilmiyorum...salı günüde olmazsa, tek çare format gibi

Bunu da şükür en aızndan...

Ben orijinal ISO indirip kendim modluyor kullanıyorum.
Update sorunları ve modlama yapmak isteyenlere soylemiştim konu yaparım diye.
Yapmıstım ayrıntılı D arsivde.
Linki silerler ama:
Bunun orijinal ISO'sunu 2448'den beri kullanmıstım, konuda olusturunca bunu gorsellestirip kullanıyorum.

25H2'yi de kurmamdaki amaç da NTLite sablonu hazırlamak ve msdn sürüm resmi paylasılınca 6 ay gibi kullanıp sorun yasamadan guncellemeler vs sorunsuz çalışması için ön hazırlık.
Hatta ognitorenks (Hüseyin Uzunyayla) hocanın konusunda guncel 24H2 sablonu 6 ay civar sonra daha yeni paylastım, onun konu eski oldugu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben orijinal ISO indirip kendim modluyor kullanıyorum.
Update sorunları ve modlama yapmak isteyenlere soylemiştim konu yaparım diye.
Yapmıstım ayrıntılı D arsivde.
Linki silerler ama:
Bunun orijinal ISO'sunu 2448'den beri kullanmıstım, konuda olusturunca bunu gorsellestirip kullanıyorum.

25H2 yide kurmamdaki amaçta NTLite sablonu hazırlamak ve msdn sürüm resmi paylasılınca 6 ay gibi kullanıp sorun yasamadan guncellemeler vs sorunsuz çalışması için ön hazırlık.

Ama bu format olmuyor mu? Atmak istemiyorum.

Yeter ya Microsoft'la iletişime geçeceğim veya amcamın oğluyla halledeceğim, bu nedir ya?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı