Çözüldü Windows 11 Update sürekli hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Dünya
Nisandan beri yapmaya çalıştığım tüm güncellemelerde hata veriyor bazı güncelleştirme dosyaları eksik veya sorunlu. Güncelleştirmeyi indirmeyi daha sonra tekrar deneyeceğiz. Hata kodu: (0x80073712) hata koduda bu, SFC scannow yaptım, DISM aracını kullandım, winupdatefixle yaptım oldu gibi oldu ama tekrar aynısı oldu, format atmakta istemiyorum, bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Arkadaşlar, yardım edenlere çok teşekkür ediyorum, sorunu çözdüm, Windows 11 ISO'sunu indirdim Setup'a tıkladım uygulamaları ve dosyaları koruya tıkladım ve sorunum çözüldü.
Bunu anlamanın tek yolu orijinal ISO ile temiz kurulum yapmaktan geçer, her yolu denemişsin gordugumuz kadar.

Temiz kurulumuda hiç istemiyorum biliyor musun? Belki ansızın düzelir, mesela nisanda da çok benzeri olmuştu güncellemeyi 3 gün sonra yapmıştı.

Yaparsam verilerim gider uygulamalarım gider + babam kızar + tüm programları teker teker yüklemek zorunda kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ya bu Update'tin sorunlarının köküne gitsek? Formatı hiç istemiyorum.

He hepsi önizlemiymiş bu hata verenlerin.

Babana soylersin guncelleme hata veriyor diye. Anlatırsın durumu, ona gore hareket edersin.

Çünkü, bak Microsoft'un sağ solu belli olmuyabiliyor.

Dikkatami çeken bir şey var, sadece bir güncellemde sorun var, 0x80070070 hatasını veriyordu sonra 0x80073712 vermeye başladı, ilginç...

Çünkü, bak Microsoft'un sağ solu belli olmuyabiliyor

Dikkatami çeken bir şey var, sadece bir güncellemde sorun var, 0x80070070 hatasını veriyordu sonra 0x80073712 vermeye başladı, ilginç...

0x80073712 için DISM ile clean ve restoe yaptın mı?
Sonuç alamazsan salı guncellemelerini bekle.
Ondan sonra bakarsın.
PC'ye KMS atma. D arsivden ulas key buluruz, sorun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…