Mr.ÇokZeki
Femtopat
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.

Mesajımda "orijinal" yazıyor.
Öncelikle hızlıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim yüklememin hiçbir şansı yok mu?
Ben link atacağım setuptan direk kurabilirsin yalnız sistem özelliklerini atar mısın?
İşlemcin çok düşük büyük ihtimalle Google da gezinirken PC kasar.
öncelikle hızlıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim yüklememin hiçbir şansı yokmu
şuan da hiçbir sıkıntı yok windows 11 de olur mu bilemem. Yinede bi deniyim olmazsa geri windows 10 a dönerimİşlemcin çok düşük büyük ihtimalle Google da gezinirken PC kasar.
Benim sistemim: Intel Pentium T4500 2 GB RAM 5400 RPM HDD.
Bilgisayarımda Windows 11 rahat çalıştı.
sd kart usb dvd vb hiç bir şeyi yoksd kartınız varsa onunla kurabilirsiniz 16gb olması lazim düzgün çalışır mı bilemiyorum ben sd kart ile kurulum yaptım windows 11'i
Şu an da hiçbir sıkıntı yok Windows 11 de olur mu bilemem. Yinede bir deneyeyim olmazsa geri Windows 10'a dönerimlink atar mısınız?
4gb ram intel hd grafik kartım varBenim sistemim: Intel Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 2.30 GHz 2 GB RAM 5400 RPM HDD.
Bilgisayarımda Windows 11 rahat çalıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.