Çözüldü Windows 11 uyku modu sonrası mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
SSD'nizin yazılımını güncellemeyi deneyin.

Windows 11 uyumlu Kingston A2000 SSD sürücüsü : https://media.kingston.com/support/downloads/KSM_setup_1.5.1.6.exe

Şahsen uyku modunun kullanılmaması taraftarıyım genel olarak.

Tedbir amaçlı diskinize HDTune yazılımı ile de test yapabilirsiniz. Error Scan taramasını Quick Scan kapalı olacak şekilde yapın.

HDTune : HD Tune Pro

Çözüm
konuyu görünce damladım allahtan tek değilmişim :D 10 açılıştan 2 sinde falan oluyor bendede :D bluetooth kaynaklı sanmıstım bende çıkarınca olmadıgını anladım. bence bir sürücü sıkıntısından oluyor ama hangisi bulamadım bende arada çıkan hata kodlarını arattım falan ekran kartı surucusu gıbı bırsey dıyordu sonra bi ara gene verdı bu seferkı hata ramler ile dedi ama hiç biri ile alakalı değil win 10da bunları yaşamıyorum muhtemelen sende ben gibi driver uptader kullandın onların yukledıgı bir sürücü kaynaklı yaşıyoruzdur.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ekran kartım 3050. Benim için sorunun kaynağı Nvidia Studio Driver kurmamdı, game ready driver'da sorun yok.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ekran kartım 3050. Benim için sorunun kaynağı Nvidia Studio Driver kurmamdı, game ready driver'da sorun yok.
Güncelleme . Her 2 driver içinde sorun var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı