Vallahi ben aynı bu tarz özelliklerdeki eski bilgisayarımı Windows 7 olarak kullanıyorum bana kalırsa eski sistemlerde Windows 7 kullanmak en iyisi gerçi güncelleme desteği yok ama siz bilirsiniz.
2 GB RAM 0 takılma donma vs. olmadan Windows 10 kullandığım zamanları biliyorum.
Normalde Size Windows 8.1 gider Windows 10 da fena gitmez Windows 11 kurmayın ama benim kişisel tercihim Windows 11>Windows 8.1>Windows 10Sistemim kötü kabul demenize gerek yok bu sisteme 10 bile kurulur da 11 kurulmaz biliyorum. Sizce ben LGS öğrencisiyim slayt ödevim çok oluyor tabii oyun oynarım ama klasik ETS 2, Minecraft, so, cr, LoL Roblox oynasam yeterli. Ayar çeksem hangisi en iyisi 8.1 kullanıyorum sıkıldım. 2. sistem olarak kuracağım sizce 10 mu 11 mi 8.1 mi 8.1 deyim ama ama sıkıldım bir de performans verir mi 11?
Hocam 7'ye lafım yok ama hocam oyunlar güncelleme alıyor artık 7 drop yiyor mesela cr so da drop yiyorum ama FPS bakımından hepsini ezer.
Windows 10 Pro sadece biraz performans için ayarlar yapmak lazım. İnternette bolca video var.Hangi Windows sürü müydü?
2 GB RAM 0 takılma donma vs. olmadan Windows 10 kullandığım zamanları biliyorum.
Windows 8.1 sizin için olur. SSD alacağınız zaman Windows 10 kurarsınız. Üç işletim sistemi için de 4 GB RAM gündelik işler, oyunlar vs. için yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.