Windows 11 vs Windows 10

Merhaba kardeşim asıl şu sorum olacaktır. Bence Windows 10 LTSC Enterprise kurun 10 sene ömrü garantisi var. Bende 2 yıllık Yeni Laptopun garantisi bittikten sonra Windows 10 LTSC kurmaya karar verdim. Deneyimleri gerçekten beni ilgimi çekti. Ama mağaza store ve Xbox gibi yok bunda sadece performans kararlı olarak daha iyi stabil çalışıyor. Orijinal Oyun indirmek isteyen olursa Steam kurabilirsin.

İkisi arasında oyun içerisinde en fazla 3-4 FPS fark ediyor ve bence çok da bir şey değiştirnez. Göz zevkinize göre güzel olanı seçin önemli bir konu değil.

Bilgisayarcı da yolunu bulmuş. "Seneye PC'yi temizleriz." Demiş. Bir format olmuş 400TL.
Her sene bilgisayarcıya götürmeye ne gerek var. Eskide kaldi bilgisayara sürekli format atmalar vs.

Hava kompresörü aldım bir tane. Tozlandıkça temizliyorum. Formatı usb’den kendim atıyorum. Ufak tefek şeyleri youtube’tan bakarak yapabiliriz. Geçen video izleyerek laptopun termal macununu falan değiştirdim. Artık mahalle arasına bilgisayar dükkanımı açabilirim.

Hava kompresörü aldım bir tane. Tozlandıkça temizliyorum. Formatı usb’den kendim atıyorum. Ufak tefek şeyleri youtube’tan bakarak yapabiliriz. Geçen video izleyerek laptopun termal macununu falan değiştirdim. Artık mahalle arasına bilgisayar dükkanımı açabilirim.
Özellikle ekran kartını temizlerken fanların dönmesini engelleyin. Ters akım oluşturup kartı yakma ihtimali var diye okumuştum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı