Aynı sorun 5 aydır falan var. Microsoft ve WhatsApp'a defalarca yazdım fakat düzelmedi ve devam ediyor. Silip tekrar yüklemeye de çekiniyorum her şey giderse diye.
Benzeri bir şeyi okumuştum hocam. Bütün grupları ve medyalarını tamamen temizledim. Bende o işe yaramadıUzun süredir aktif olarak mesajlaştığımız bir iş grubumuz mevcuttu. Oradaki mesajları temizledim ondan sonra problem düzeldi.
iclouda yedekleyip sildim tekrar yükledim sorun devam ediyor.Aynı sorun 5 aydır falan var. Microsoft ve whatsapp'a defalarca yazdım fakat düzelmedi ve devam ediyor. Silip tekrar yüklemeye de çekiniyorum her şey giderse diye
Nasıl yaptınız acaba tam olarak. Iosa geçince bence de oluştu sorun.Geçenlerde yine aklıma geldi wp web girerken. Oturumu kapatıp uygulamadan denedim sorunsuz tek seferde açıldı kendi kendine. İlginç, şu an kaç gündür sıkıntısız kullanıyorum.
Galiba telefonu güncelleyince yeni gelen güncellemelere düzeliyor.Nasıl yaptınız acaba tam olarak. Iosa geçince bence de oluştu sorun.
Nasıl yaptınız acaba tam olarak. iOSa geçince bence de oluştu sorun.
Galiba telefonu güncelleyince yeni gelen güncellemelere düzeliyor.
Eki Görüntüle 1552017
"Son mesajlar indiriliyor..." kısmında hiçbir şey yüklemeden bir süre kalıp bu hatayı veriyor ve silip yüklememe rağmen düzelmiyor.
(Chrome'da WhatsApp Web çalışıyor sadece uygulamada hata var.)
daha önce bağlanmış cihaz olmamasına rağmen olmuyorSorunun çözümünü buldum daha önce bağlanan tüm cihazları telefondan çıkış yapıp tekrar bağlayınca sorun düzeliyor kilit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.