Windows 11 WhatsApp Uygulaması Beklenmeyen Hata

Yuksuk

Hectopat
1666548498205.png

"Son mesajlar indiriliyor..." kısmında hiçbir şey yüklemeden bir süre kalıp bu hatayı veriyor ve silip yüklememe rağmen düzelmiyor.
(Chrome'da WhatsApp Web çalışıyor sadece uygulamada hata var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arşivlenmiş sohbetlerini kontrol et kalmış olabilir, tüm sohbetleri sil kısmından sil, sohbet yedeğindeki uçtan uca şifrelemeyi kapat, sohbet yedeklerini icloud tan sil, geçiş anahtarlarını kaldır, iki adımlı doğrulamayı kaldır, bunlarda olmazsa hesabını sil sonra tekrar aç 😁 windows uygulamasını sıfırlayıp kaldırmayı unutma birde

Geçenlerde yine aklıma geldi wp web girerken. Oturumu kapatıp uygulamadan denedim sorunsuz tek seferde açıldı kendi kendine. İlginç, şu an kaç gündür sıkıntısız kullanıyorum.

Geçenlerde yine aklıma geldi wp web girerken. Oturumu kapatıp uygulamadan denedim sorunsuz tek seferde açıldı kendi kendine. İlginç, şu an kaç gündür sıkıntısız kullanıyorum.
Nasıl yaptınız acaba tam olarak. Iosa geçince bence de oluştu sorun.

Nasıl yaptınız acaba tam olarak. Iosa geçince bence de oluştu sorun.
Galiba telefonu güncelleyince yeni gelen güncellemelere düzeliyor.

Nasıl yaptınız acaba tam olarak. iOSa geçince bence de oluştu sorun.

Galiba telefonu güncelleyince yeni gelen güncellemelere düzeliyor.

Yani inanır mısınız hiçbir şey yapmadım. Birkaç ay sonra aklıma geldi ve denedim. Kendiliğinden düzeldi galiba. Fark etmeden bir şey yaptığımı düşünmüyorum. İnternet yerine Microsoft Store üzerinden yüklü bende. Bir öyle deneyin isterseniz.

Eki Görüntüle 1552017

"Son mesajlar indiriliyor..." kısmında hiçbir şey yüklemeden bir süre kalıp bu hatayı veriyor ve silip yüklememe rağmen düzelmiyor.
(Chrome'da WhatsApp Web çalışıyor sadece uygulamada hata var.)

Sorunun çözümünü buldum daha önce bağlanan tüm cihazları telefondan çıkış yapıp tekrar bağlayınca sorun düzeliyor kilit.

Sorunun çözümünü buldum daha önce bağlanan tüm cihazları telefondan çıkış yapıp tekrar bağlayınca sorun düzeliyor kilit.
daha önce bağlanmış cihaz olmamasına rağmen olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı