ayalkin
Hectopat
- Ekran kartı
- RTX3050-Tİ
- Anakart
- TUF Gaming F15 FX506HEB
- İşlemci
- İ5-11400H
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bilgisayarımı uyku moduna alıp bir yere gittim geri gelip açtığımda Wi-Fi çalışmıyordu. Bende bilgisayarımı yeniden başlattım belki düzelir diyerek ama olmadı. Sürücülerle alakalı bir sorundur belki deyip sürücüleri tekrar yükledim yine olmadı. Bilgisayara format atıp temiz kurulum yaptım. Kurulum sırasında harici Wi-Fi kartı bağlı olduğu için bütün güncellemeleri yeniden yükledi yine olmadı. Sanırım son gelen Windows güncellemesi ile aramda bir problem var deyip güncellemeleri silmeye çalıştım ama pek başarılı olamadım herhalde. İşin kötü tarafı şu onunla birlikte Bluetooth erişimimde yok.
Durduk yere Wi-Fi kartını yakacağımı veya başka bir problem olacağını zannetmiyorum tahminim sorunun yazılımsal olduğu çünkü donanımsal olarak görebiliyorum ama erişemiyorum. Bunca süreden sonra ne yapayım gidip Windows 10 döneyim hiç de sevmiyorum o sistemi. Harici Wi-Fi kartı ile de dolanmak istemiyorum etrafta.
Durduk yere Wi-Fi kartını yakacağımı veya başka bir problem olacağını zannetmiyorum tahminim sorunun yazılımsal olduğu çünkü donanımsal olarak görebiliyorum ama erişemiyorum. Bunca süreden sonra ne yapayım gidip Windows 10 döneyim hiç de sevmiyorum o sistemi. Harici Wi-Fi kartı ile de dolanmak istemiyorum etrafta.