Yılbaşına kadar geçilmemesi tarafındayım birden performans kaybı yaşatıyordu GTA 5 de bana yaklaşık 2 haftadan beri kullanıyorum fakat hala geçilmemesinden yanayım.
O sistemden değil oyunda kaynaklı aslında. Warzone kaç saat oynadım hep çöküyor. Bir de 3-4 farklı PC'de oynadım. Yapımcılar bug düzelteceğine saçma sapan 30 GB güncelleme yayınlıyorlar.
Neyse ki benim PC destekliyor.
Ancak şunu belirteyim, Microsoft Windows 11'in Windows Vista 2.0 olmasını istemiyor ise TPM gibi işlemci gereksinimi gibi saçma sapan sistem gereksinimlerine bir son verecektir. Aksi taktirde Windows 11'in kullanım oranı %15-20 civarlarından Windows 10'un ise %80 civarlarında olacaktır. Böyle bir şeyin olmasını Microsoft'un istemediğini hepimiz biliyoruz.
Neyse ki benim PC destekliyor.
Ancak şunu belirteyim, Microsoft Windows 11'in Windows Vista 2.0 olmasını istemiyor ise TPM gibi işlemci gereksinimi gibi saçma sapan sistem gereksinimlerine bir son verecektir. Aksi taktirde Windows 11'in kullanım oranı %15-20 civarlarından Windows 10'un ise %80 civarlarında olacaktır. Böyle bir şeyin olmasını Microsoft'un istemediğini hepimiz biliyoruz.
TPM desteğini hemen kesemezler çünkü Windows 11 tam olarak bitmiş sayılmaz önce düzeltip sonra desteği ona göre verecekler bazı oyunlarda iyi çalışmıyor 11 şu an.