Windows 11 yükleme başarısız oldu hatası

AlperAllen

Kilopat
Rufus'tan MBR olarak eski BIOS sisteme Windows 11 yüklemek istedim ama yükleme ekranında bir yerden sonra yükleme başarısız oldu hatası alıyorum. Windows da açılmıyor şimdi ne yapacağım? 😕

Üzgünüm tam olarak anlamadım. Okuduğum yazılarda eski BIOS/legacy sistemlerde dosyanın Rufus'tan MBR olarak yazılması gerektiğini okumuştum ve öyle yaptım. Ne yaptığımı pek bilmiyorum.

Rufus'ta MBR olarak yaptın onu anladım. Demek istediğim diski de MBR biçimine çevirdin mi? Internetten GPT'den MBR'ye çevirme diye arayarak bulabilirsin. Onu yapmayı dene sonra düzelir umarım.

Rufus'ta MBR olarak yaptın onu anladım. Demek istediğim diski de MBR biçimine çevirdin mi? Internetten GPT'den MBR'ye çevirme diye arayarak bulabilirsin. Onu yapmayı dene sonra düzelir umarım.

Kurtarma ekranından komut istemisiyle Windowsu kuracağım diski MBR'ye çevirdim ama bu da olmadı. Bütün disklere mi yapmalıyım? Birisi Windows yüklerken disk ekranında bütün diskleri silip biçimlendirmen lazım dedi. Doğru mu?

Kurtarma ekranından komut istemisiyle Windowsu kuracağım diski MBR'ye çevirdim ama bu da olmadı. Bütün disklere mi yapmalıyım? Birisi Windows yüklerken disk ekranında bütün diskleri silip biçimlendirmen lazım dedi. Doğru mu?
Bu konu da tam bilgim yok ama çakışması olmaması adına hepsini yapmanı öneririm. Umarım düzelir yoksa bilgim yok başka.

CMD'yi yönetici olarak başlat sonra sırası ile diskpart > list disk > sel disk x "X" olan yere disk numaranı yaz.
convert MBR > clean all > exit
Daha sonra yeniden kurmayı dene. Olmaz ise haber et, yardım etmeye çalışırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı