Windows 11 yüklenir mi?

Katılım
12 Aralık 2021
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim PC bayağı destekliyor. SSD falan her şey var fakat ben biraz takıntılı biriyim. Buglari sevmiyorum. Gıcık oluyom. Sizce geçilir mi? Lütfen net cevap verin.
 
Sistemine güveniyorsan; en az 16GB RAM, güvenilir SSD ve yeterli alanin varsa ve minimum Ryzen 3bin serisi islemcin (veya denk); islemcin varsa sikinti yasayacagini sanmiyorum.
 
kim daha fazla "W11 yüklenir mi?" konusu açacak diye bir yarışma mı var?

Windows 11'de hataya denk gelip gelmemek şans meselesi. Hata yaşayan da var yaşamayan da var. Sisteminiz yetiyorken yükleyin ve 1 hafta test edin. Sıkıntı yaşamazsanız ve hoşunuza giderse kalırsınız zaten.
 
3000 tane konuya falan yazdım bunu. Bilgisayarım kötü olmadığı halde değişik sorunlar çıkıyor 3 gün buglu kullanıyosun güncellemeyle o bug düzeliyor yeni bug çıkıyor oda 3 gün sürüyor. Yepyeni bilgisayar mavi ekran yedi kaç defa saçma sapan buglar yüzünden. Bir görev cubuğunu ortaya alıyor diye Windows11e geçmeyin artık.
 
Başka konuya da yazmıştım bunu. Windows 11'e geçtiğinde sana 10 günlük bir deneme hakkı veriyor. 10 gün içinde sistemi beğenmezsen Windows 10'a geri dönebiliyorsun. Windows 11'e bir bak derim. Beğenmezsen Windows 10'a geri dönersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı