Windows 11'de bilgisayara şifre koymak zorunlu mu?

Evet, hesap girersen zorla koyduruyordu ama sonradan 10 takla atarak kaldırabiliyorsun.

İnternete bağlanmak zorunlu, Microsoft hesabı girmekte zorunlu olduğuna göre, şifre koymakta zaten zorunlu, demek Microsoft Windows 11 de bize her şeye dayatıyor Windows 11 kullanılmazmış. Ben Microsoft hesabı girme zorunluluğunu affederim, internete bağlanma zorunluluğunu affederim, ama şifre koyma zorunluluğunu maalesef affedemem.

İnternete bağlanmak zorunlu, Microsoft hesabı girmekte zorunlu olduğuna göre, şifre koymakta zaten zorunlu, demek Microsoft Windows 11 de bize her şeye dayatıyor Windows 11 kullanılmazmış. Ben Microsoft hesabı girme zorunluluğunu affederim, internete bağlanma zorunluluğunu affederim, ama şifre koyma zorunluluğunu maalesef affedemem.
Şifre koyma zorunluluğu yok. Sadece Microsoft Hesabı eklerseniz olur o. Bildiğim kadarıyla internetsiz kurulum oluyor. Ben eklemeden kullanıyorum.

Microsoft hesabı girmek zorunlu ama aşılıyor, kaldırılmadıysa nothank@you.com gibi bir şey giriyordun.

Şifre koyma zorunluluğu yok. Sadece Microsoft hesabı eklerseniz olur o. Bildiğim kadarıyla internetsiz kurulum oluyor. Ben eklemeden kullanıyorum.

Kurulum ekranında internet bağlantım seçeneği çıkmıyor ancak oobe/bypassnro girerek atlayabiliyorsunuz ama Microsoft yakında bu seçeneği kapatır.

NTLite ile kendiniz oluşturabilirsiniz mesela. Direkt otomatik kurup anında local kullanıcı karşına çıkartıp direkt masaüstüne atan bir tane gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı