Windows 11'de NVIDIA MX 230 görünmüyor

prenseyup66

Yoctopat
Katılım
29 Mart 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Babamla bir mağazadan Casper Nirvana S500 bilgisayarını aldık. Alanım yetmiyor diye sıfırladım, fakat geri baktığımda NVIDIA Denetim Masası hiçbir şey gözükmüyordu. Aygıt Yöneticisi'nden baktım gizli aygıtlara orada da yok.
Bilgisayarın kasasını açtım, baktım karta beyaz bir şey var ve azalmış bunun adı nedir, zararı nedir, faydası nedir? Faydalı ise işime gelebilecek ise nereden alabilirim? 300 FPS alıyordum şimdi Intel'den 30 FPS falan alıyorum cevap yazın.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-03-29 211910.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-29 211910.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Fiziksel olarak arızalanmış olma ihtimali var. Bazı Casper laptoplarda saçma yöntemle görülmeyen kartı görünür yapanlar vardı, forumda da belki bulursunuz ama Casper saçmalıklarına harcayacak vaktim kalmadım benim, kusura bakmayın.
 
Son düzenleme:
Fiziksel olarak arızalanmış olma ihtimali var. Bazı Casper laptoplarda salaç saçma yöntemle görülmeyen kartı görünür yapanlar vardı, forumda da belki bulursunuz ama Casper saçmalıklarına harcayacak vaktim kalmadım benim, kusura bakmayın.

Teşekkürler.

Sıfırladığınız için ekran kartınızın driverı silinmiş anladığım kadarıyla. MX 230 kartının güncel driverını buradan indirebilirsin.

GeForce Game Ready MX 230

Daha önce yüklemiştim fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayarda sadece Casper yazısı görünüyordu, ama gene deneyeceğim şimdiden teşekkürler.

Sıfırladığınız için ekran kartınızın driverı silinmiş anladığım kadarıyla. MX 230 kartının güncel driverını buradan indirebilirsin.

GeForce Game Ready MX 230

Teşekkürler yaptım fakat bilgisayar algılamıyor yani aygıt yöneticisinde etkin gözüküyor ama NVIDIA Denetim Masası görünmüyor oyunlardaki performans gene aynı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı