Windows 11'den 10'a OneDrive ile dönebilir miyim?

ege kck

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Acemi Yazılımcı
Windows 11'e geçmiştim süresi dolmuş bilmiyordum kasadan falan sesler geliyor performans düştü plz yardım edin silinmesini istemiyorum bir şeylerin. OneDrive ile dönülür mü? Kursam 10'u sonra OneDrive'ı açıp dosyalarımı kurtarabilir miyim?

Windows 11'e geçmiştim süresi dolmuş bilmiyordum kasadan falan sesler geliyor performans düştü plz yardım edin silinmesini istemiyorum bir şeylerin. OneDrive ile dönülür mü? Kursam 10'u sonra OneDrive'ı açıp dosyalarımı kurtarabilir miyim?

Yedeklerinizi bir HDD içine yedekleyin ve ardından Windows 10'a yükleyin. Performans sorunları da tahminimce Windows 11'in performans sıkıntılarından olabilir.

Şu an bilgisayarın içinde kaç GB veri var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu video sayesinde Windows 10'a döndüm.

Şu an bilgisayarın içinde kaç GB veri var?
126 sanırım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

izlemiştim o videoyu ama sıfırlannıyor pc ben veri kaybetmek istemiyorum
Yedeklerinizi bir HDD içine yedekleyin ve ardından Windows 10'a yükleyin. Performans sorunları da tahminimce Windows 11'in performans sıkıntılarından olabilir.
hocam hdd nedir

hocam veri kaybettiniz mi

pes felan oynuyorum kasadan sesler geliyor normalde hiç çıkmazdı bluestacks de bile kasıyor en düşük ayarda eskiden mükemmeldi
Hayır sıfırlanmıyor. Hem videoyu dikkatli izleyin. Size iki seçenek sunuyor. Her şeyi sil veya her şeyi sakla diye.
cidden mi ? teşekkürler hocam
videodaki herşeyi harfiyen yapayım mı

Pes falan oynuyorum kasadan sesler geliyor normalde hiç çıkmazdı BlueStacks de bile kasıyor en düşük ayarda eskiden mükemmeldi.

Cidden mi? Teşekkürler hocam.

Evet hocam. Tam da ben az önce bu videoyu izleyip her şeyi sakla seçeneğine tıkladım her şey de şu an yerinde. Windows 10'a sağ salim geçtim.
Pes falan oynuyorum kasadan sesler geliyor normalde hiç çıkmazdı BlueStacks de bile kasıyor en düşük ayarda eskiden mükemmeldi.

Cidden mi? Teşekkürler hocam.
Videodaki her şeyi harfiyen yapayım mı?

Evet hocam her şeyi harfiyen yapın. Ben de aynısını yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı