Windows 11'den 10'a veri kayıpsız geçmek mümkün mü?

Sebebini bilmediğim bir şekilde drop yiyorum. Windows 10'a geçmek istiyorum belki bu şekilde çözerim diye, Windows 10'a nasıl geçerim veriler silinmeden geçebilme gibi bir şey varsa güzel olur. Yoksa bile geçeceğim her türlü.
10 dan 11 e varda 11 den 10 a yok format atıcan mecbur drop yemenin Windows dan kaynaklandığına eminmisin win 11 stabil hale geldi artık ama ben hala 10 pro kullanıyom o ayrı

Bildiğim kadarıyla format atmadan downgrade atmanız mümkün değil ayrıca bu sene ekim ayında Windows 10 desteği kesiliyor 7 ay sonra tekrar 11e dönüş yapmanız gerekecek drop yeme sebebinin işletim sistemi kaynaklı olduğundan emin misiniz?

Eğer ayarlarda geri dön seçeneği yoksa verileri kurtaramazsın ama diskini 2 parçaya bölerek yapabilirsin mesela 1TB diskin var 500GB kullanıyorsun 500'ünü başka diske ayır mesela Z: Diskine ona kur ve format atma ekranında Windows 10'u Z: Diskine kurarsın, Windows 10 kurulunca ihtiyacın olan dosyaları Windows 11'in kurulu olduğu diskden alırsın ve Windows 11'in kurulu olduğu disk i silip Z: Diski ile birleştirirsin. Sorununun işlettim sisteminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama açıkçası.

Donanımdan donanıma değişiyordur muhtemelen. Windows 10'da yaşadığım sorunların hiçbirini Windows 11 kullanırken yaşamadım 12.nesil Intel işlemcili donanımda. Üstüne oyunlarda aldığım FPS de Windows 10'a göre yüksek. Windows 11 son derece mükemmel çalışıyor ama donanımdan donanıma kişiden kişiye değişir tabii.

Bildiğim kadarıyla format atmadan downgrade atmanız mümkün değil ayrıca bu sene ekim ayında Windows 10 desteği kesiliyor 7 ay sonra tekrar 11e dönüş yapmanız gerekecek drop yeme sebebinin işletim sistemi kaynaklı olduğundan emin misiniz?

Keşke bilsem hocam bu arada format atarken yaptığım şeyleri sadece dosyayı Windows 10 olarak değiştirip mi yapmalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı