Windows 11'den memnun musunuz?

Dinozoflar

Hectopat
Selam, Windows 11'e geçenler deneyimlerini paylaşabilir mi? Geçtiğinize değdi mi, yoksa benim gibi hala yeniliklerin yetersiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ben şahsen en büyük beklentim olan Android uygulama desteği için geçmiştim, o da malumunuz. Insider programına katılmadan oradan bize ekmek çıkmayacak galiba

CPU ve bellek kullanımı 10'a göre daha düşük diyorlar hocam doğru mu?

Ben memnunum. Bir kaç özelleştirme yaptım. Ama normal halide güzel. Ben gayet stabil kullanıyorum ve Insider Beta Kanalındayım.

Çok memnunum. Windows 11 resmi olarak geldiği gün geçmiştim tabii ilk zamanlar birkaç hata vardı. Ama şu an mükemmelik abidesi.

Benim Windows 11'e en çok geçme sebebim güncel olması. Güncel takıntım var, her şeyi güncel kullanırım.

Ben memnunum. Çıkmadan önce Insider olarak geçtim şimdi normal kullanıcı olarak devam ediyorum. Görünüşü ile de stabillik yönüyle de güzel.

Ben Home Single Language sürümünü kullanıyorum. Tabi yeni bilgisayarın etkisi belli ediyor. Windows 8.1den 11e geçişte bazı eskiliklere alıştığımdan çok az arayüzü göz gezdirmem gerekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…